|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 498
Uploads: 20
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova
Instrumenti: korg Pa3x i dallape
![]() |
![]()
Sinoc sviram u Pancevu, i dosli panduri. Korektni, javili se i otisli. Kada sam krenuo sa svirke, malo sam i popio i vozio brze i zaustave me, isti. Eto, progledali mi kroz prste, rekli sledeci put jedna pesma za nas i to je to. Nisu svi isti, ali ovako, da se nadovezem na tvoju situaciju. Poznanik, bivsi policajac, isto je popio i prebio nekog decka. Za to ide momentalna suspenzija dok se ne zavrsi sudski postupak, dakle njega i drzava tereti bez obzira da li ti podneo privatnu tuzbu ili ne, jer policija i kada je u civilu, ne sme da napravi neku glupost. Dobices ga sigurno na sudu, ali s obzirom kako je kod nas, procice par godina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Jednom su mi počupali glavni kabel od struje iz "zida" što me je momentalno razljutilo. Nikakva upozorenja,pristojnost. Samo su rekli da ako nas više čuju da će bit belaja i otišli. Da je nešto crklo od opreme,ja mu kažem da bi imao pune gaće kad bi ga dovatili...
Opet druga situacija,dolazi pandur u birtiju i ravno na mene,sagne se i smanji na mixeru master volume i šapne mi: "Držite ovako i bit će u redu." Ja se nasmijem i nastavim tiše... Koji car! ![]() Dakle,ima ih šta su takva ***** a ima ih koji su fer i korektni i te treba da se poštuje. Ovoga goni kako znaš jer zaslužuje. Sretno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
smuhac,trebao si tog pandura iz druge situacije zamoliti da ti malo poštima i ekvilajzer.
![]() Šalim se.Ima ih svakakvih.Ja,do sad,nisam imao nikakvih problema sa njima,a radim ovaj posao više od 25 godina..Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Donator
|
![]()
Samo mirno i stalozeno poslusaj iskusnije kolege i tuzi ga.
![]() Tako se barem u svetu radi a kod nas kakav ce biti ishod sve zavisi kakvog ces advokata naci. Javi sta si uradio obavezno! Pozdrav i srecno. ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|