|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
boki brate, licno za tebe
![]() mnogo stara pesma kao sto se i cuje. pesma je zalostn kao i vecina vlaskih (koritarskih) pesama. nisam vise ni siguran ko ovo peva, podatci iz youtubea nisu tacni. reko bi da je muski glas stanisa piki - pikeran a zenski pokojna dragica matusic. ko dobro poznaje vlasku muziku, taj takodje zna ko su matusici ![]() jos da dodam: stanisa pikeran je ozenjen sa jednom sestrom mojeg caleta i zivi u kucevu. takodje su mi i matusici rodjaci a i oni su iz kuceva ... pokusat cu i da protumacim ma da kazem unapred da nije jednostavno 1:1 pa zbog toga vise ono "frestyle" ![]() au au injima mja / srce moje jadno 1. strofa / muski glas am un mare dor / mnogo sam zeljan de al mjou puishor / mojeg pilenceta ká sa dus din sat / napustila selo shi sá maritat / i udala se 2. strofa - zenski deo nu vin najka al mjeu / ne dolazim ljubljeni moj fakus mare reu / napravio si veliku gresku am pljekat din sat / napustila sam selo knd caj insurat / kad se ti ozenio bio 3. strofa / muski glas cam ljubit o luna / voleo (ljubio) sam te mesec dana si ku voja buna / sa dobrom namerom si ma rog de cinje / i molim tebe sa vinj pa la minje / da dodjes do mene 4. strofa / zenski glas nam grize de cinje / ne brinem se za tebe lasa ce de minje / odustaj od mene tu caj insurat / ti si se ozenio si jo mam maritat / i ja sam se udala refren: au au au injima mja /jao moje srce au au au sáraka / moje jadno srce au au au vadje ja / jao tesko njemu kum se plnge sáraka / kako place jadno nadam se da ti je ovo sta sam napisao bilo od koristi ![]() pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio grandia za ovaj koristan post: | Boban010 (11.08.2011) |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Imas i obradu ove pesme.
Gordana Lazarevic - Volis li me |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@grandia
Do neba hvala prijatelju,znam za ovu pesmu ima vec dvadesetak godina ali nisam imao prilike da je sviram na nekom veselju niti pevaca koji bi ovo odradio pa cu je ja nauciti cisto da se negde pokazem.Pretpostavljao sam da je ti znas ali te nisam skoro video na forumu pa sam vec odustao od ove pesme.... Jos jednom,mnogo ti hvala i veliki pozdrav! @milanceshow Znam za ovu obradu ali mi nije ni upola lepa kao original! Pozdrav druze! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|