Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Alati tema Display Modes
Star 10.08.2011, 09:42   #4
Teodor
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 19.02.2011
Downloads: 128
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
Teodor befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hvala puno!
@Tranzit. To je sve sto mi je trebalo. Vidim i ja sad da mi Kontakt i nije bas za tog posla, ali ipak cu da ostanem na njemu jer imam kompletne sve banke od Native Instruments sa brdo jako kvalitetnih i lako podesivih instrumenata od kojih mi se neda odvojiti Uradicu tako kako ste mi i rekli. Napravicu prvo za Drum i za Bass, pa onda dodavati banke za po jednu MIDI traku i tako sve dok laptop u stanju da gura, otprilike ce biti dovoljno nekih 8-9 banki koje nece biti ni izbliza pune, a laptop je jak tako da mislim da ce raditi fino sve..
Veliko mi je razocarenje sto Kontakt prepoznaje samo PC, sto je opet problem jer npr. svi programi u Bass banci imaju PC od 30-39 a CC32 od 0 pa na dalje, tako da imam 3-4 bassa sa istim PC i moram da biram izmedju njih. Takodje ako koristim neke bassove iz fabricke a neke iz user banke sa klavijature isto je problem...
Meni samo nije jasno, covjek prodaje, da sad ne reklamiram, on ga zove nesto workstation, pojma nemam a ustvari su to semplovi za kontakt. I on tvrdi da mu to automatski zamijeni fabricke boje iz klavijature sa ovim iz kontakta i da radi na skoro svim klavjaturama.. Pretpostavljam da je redao po GM standardu, ali opet i tu ima brdo programa sa istim PC a razlicitim CC32, pa sam mislio da mozda postoji neki nacin da se odradi MIDI routing malo bolje u kontaktu, ali izgleda nista...
Da li postoji neki drugi nacin da iskoristim ove instrumente iz kontakta, u nekom drugom programu koji ima malo bolji MIDI routing?
Ja mogu da konvertujem ove .nki u bilo koji format i prebacim npr. u vSamper ali se dosta gubi a i nemam vise one slajdere, tockice, efekte kao u Kontaktu..
Teodor je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:08

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije