|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@yamahapassion
Citam ovaj tvoj problem sa graficku pa sam se setio .... proslo je dosta vreme (bar nekih 5 godina) kada sam ja imao isti taj problem. Mesala mi graficka boje, zastopa skroz i moram restartovati komp, u igrice mi je mesala teksture (neke cudne sive linije se pojavljaju) i na kraju morao sam promeniti. A model je bio isto ATi radeon (tacnije RX600 XT/pcie, kupio sam je otprilike i kada je izasla). Nije da sam pesimista al nekako mirise mi na ista stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5220
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Graficka je ATI Radeon HD 5450. A procesor jeste intelov, ali nisam imao pojma da se oni toliko ne podnose... Ne znam kako da to sredim da radi kako valja, i dali uopste moze da se sredi. Ne kupuje mi se nova graficka jel mi je ovo relativno nova konfiguracija, i ne daje mi se sad jos 200e za iole normalniju graf. kartu...
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.02.2006
Downloads: 713
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
ja sam instalirao nekad davno xp preko viste i windows 7 koristeci program nlite, koji napravi windows xp cd koji bootira bez ikakvog disable sata drivera! Ne sjecam se detaljno kako ide postupak, ali znam da je bilo lako, i da sam bez problema instalirao xp!Ako treba postupak, javi, pronaci cu ja to nekako!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5220
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ipak sam otisao danas i kupio Nvidia karticu, koja je otprilike u rangu sa ovom atijevom sto sam imao. Za sada sve radi kako treba, nadam se da nece biti zamrzavanja
![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|