|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Druze ja sam pre neki dan prodao Korg Pa50 za 500evra sa torbom,uzeo sam ga ua neku kompenzaciju i sedeo mi je tu u sobi danima ako mi verujes nisam ga ni palio!Trebao si da procitas oglase na forumu i lako bi nasao klavijturu!Kako sam stavio oglas vec sam je sutra dan prodao
![]()
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.10.2007
Mjesto: Bor
Downloads: 82
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland e68, uskoro i EXR-e5s
Interesi: Klavijature, PC hardware Software... sve sto ima veze sa kompijuterima i muzikom
![]() |
![]()
Pozdrav kolege!
Znaci niko mi ne preporucuje neku od ove dve klavijature.. pa gde da nadjem taj PA50 za 500-600e? Eto Marco7 ga prodade.. A ja ga nalazim za po 600-800e, niko nece da ga proda za manje... (Stvarno nemam tolike pare) Ako ne uspem da nadjem PA50, sta vi mislite: koje je zlo manje EXR-5s ili gw7 ![]() Da li je neko imao prilike da ih testira? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Pa ušparaj još 50 € i kupi Pa50 za 600 €. Matematika je jasna. Pa valjda se znadeš cijenkati. Osim toga kad neko kaže 700 €, ti izvadi pare i zamahni pred očima i kaži "Više od ovoga NEMAM !". Ljudski šupak je takav da za pare uvijek zjevne. Vidjet češ, spustit će on tih 100 € u par sekundi, jer razmislit će i reč "Ako mi sad ovaj kupac ode, tko zna kad će doč iduči ... "
Ova oba navedena Rolanda ti neče odraditi posao po čejfu, a največi bed ti je taj em nije profi aranžer, em kome češ ga za 2-3 godine prodat i za koliko. Oće li ti on te pare vratit ![]() Ako si zapeo baš za njih dva onda nekako mi je EXR-5s bolja solucija, mada isto kao i GW-7 po meni je mačak u vreči, ono total shit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Interesi: Klavijature, PC hardware Software... sve sto ima veze sa kompijuterima i muzikom
![]() |
![]()
Hvala kreso. Kao sto rekoh pokusacu, jos uvek tragam.. Ali svi je prodaju kao da je od zlata.. kad pomenem manje oni odmah: pa jer ti znas kakav je to aranzer, pa koliko to vredi...
Nego da ne smaram: Ja tragam za PA50, a ukoliko neko napravi uporedni test "EXR 5s vs. GW7" neka ga postuje ovde. Da bar i ostali znaju kakve su im mogucnosti i kvalitet sound-a.. Ono iskonsko pitanje:''Ako su vec toliko slicnih karakteristika, zasto je tolika razlika u ceni???" Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Koliko ja znam te 2 masine se ne moze uporediti. GW7 je Workstation dok taj drugi je
Arranger i tu se nema sta uporedjivati.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Bre Kume Ima Li Masina Da Je Nepoznajes
Svaka Ti Dala I Ziv Mi Bio Pozdrav
![]() |
#7 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pa Nedim je u pravu,ne znam cemu uporedjivanja...!
A i RadeKOKI je to lepo napisao na pocetku...
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
EXR-E2 je unapredjena verzija EXR-5s,ima 60-tak boja vise specijalno ubacene za nase trziste i ima nase fabricke ritmove.
Posto ovde izgleda nije dozvoljeno,pogledaj u oglasima,ja imam ponudu za ovaj aranzer. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
Druze ako nemas drugog izlaza onda moj ti je savet kontaktiraj Dejana Marisona za onaj EXR-E2 koji je vec nesto budzen za nase trziste i to ti je to. Naravno ako ne sakupis kintu za nesto malo bolje pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio coke357 za ovaj koristan post: | b.o.Y.c.h. ČK (12.07.2009) |
![]() |
#10 |
Banovan!
![]() |
![]()
Hvala coke357, vec jesam.. MORISON je SUPER lik.. Drugar...
Sada sam ponosni vlasnik E2.. Nadam se da ce dobro da me sluzi i da cu uspeti da ga isplatim brzo |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bolje, exr, gw7, sta |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|