|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
ahaaaaaaa, kao i uvijek hvala kolega pedjajazz
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
tak mackie srm450 je jedna od najprodavanijih aktivnih kutija ikada,.. jednostavno industrijski standard,,.... mislim da ce ti se ugasiti od pregrejavanja ako sviras 18 sati neprekidno pod satorom gde je 55 stepeni,.. pa ko to jos radi,... ja sam ih uporedjivao sa ev sx300,... i smesan je taj model ev za ovaj mackie,... samo da ti kazem da sam i sa behringerom radio skoro dve godine,... i nikad mi nista nije falilo,... on mi je i zaradio taj mackie,.... sve radi lepo i traje dugo ako se pravilno koristi,.... ako nema pikovanja i forsiranja visokih i preniskih frekfencija,....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 21.03.2008
Mjesto: Chicago
Downloads: 967
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa 50, Yamaha DX11, Yamaha PSR 2000
![]() |
![]()
pedja hvala puno na odgovorima ali i dalje me interesuje za mixer ako iko zna da mi odgovori.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 21.03.2008
Mjesto: Chicago
Downloads: 967
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa 50, Yamaha DX11, Yamaha PSR 2000
![]() |
![]()
evo da ne otvaram novu temu a i sam naslov kaze, koje kutije su bolje? u cjeni ovde u americi b815neo je samo 100 $ skuplji po kutiji. bilo je tema o b315a sada me interesuje razlika izmedju iste i b315d. trazio sam po forumu barem nesto o b815neo ali ne mogu da nadjem nista. dali je neko od kolega imao priliku da isproba ili cuje te kutije jer mi se cine dosta bolje od b315d pa ne bih zalio uloziti jos 200$ za cijeli sistem. hvala puno unaprijed.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Jesu bolje su B815NEO ako nista imaces vise snage. Zavisno za sta ti trebaju ali na ovu kutiju mozes da prikopcas 2 mikrofona dok na onu samo 1 (ako ti je to potrebno).I mislim da je malo teza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 30.08.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Može li mi neko reći za ove aktivne MACKIE srm 450 kako rade u poređenju sa EV Zx4,znam da su ove EV pasivne, ali me interesuje tonski poređenje jer njih imam a planiram preći na aktivne.Ima li neko iskustva sa YAMAHA MSR 400 aktivnim kutijama.Molio bih mišljenje i da li su one bolji ozbor od SRM 450.Hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Vidis mladi kolega, srm450 u odnosu na yamahu ili bilo koju aktivnu kutiju u istom cenovnom rangu srm450 nema premca,.. i po snazi, kvalitetu izrade, soundu, dizajnu, težini,....eh sad naravno da ima i boljih aktivnih kutija i sistema, i mackie ima takve proizvode,... ali su i skuplji..dok sa druge strane poređenje srm450 i ev zx4 nije baš realno, ev zx4 je pasivna kutija koja košta koliko i srm koja je aktivna,.. da je zx4 aktivan kostao bi duplo vise,... kao sto i srm da je pasivan kostao bi duplo manje a to je model mackie c300,.. inace zna se da je ev topliji u zvuku,.. dok mackie ima komnkretan bas i bolje prostire zvuk,... najbolje ti je da dodas na te dve ev jos ove dve aktivne srm450 i imaces sve,....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|