|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa dobro znas kako..to je ta cena otprilike,manje-vise,nije to nista sad nesto mnogo povoljnije nego sto inace ide Tyros 1...na tebi je da odlucis da li ces da menjas ili ne...napretka u zvuku ce svakako biti..pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Meni nije jasno kako neko prodaje psr s 900 za nekih 900 eura cak i 1000 a tyros je 700-800... Razumem i super articulation interne boje i sve, ali tyros je bolji. No dobro nije to tema, mislim da za 750 eura dobijas stvarno dobru masinu. Tesko je svima sa keshom danas tako da ako ne mozes da ustekas jos para neces pogresiti sa tom klavijaturom ako je ispravna naravno. Srecno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Moze iz onog tvog korga jos dosta da se izvuce nije on bas tako sredjen.
Pa 50 je srednja klasa aranzera Tyros 1 spada u profi. Ja bi uzeo tyros jer je jaci aranzerski,a ako se ne varam za solo imas Le. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.04.2011
Downloads: 58
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Jeste,imam i triton le,skoro sam a uzeo,ali nisi ti jos cuo sve sa mog aranzera...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Jesi siguran?
![]() Gde ti je bio na popravku? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Ahaha,Sinisa ti uzeo set dok je bio kod majstora
![]() Ja bih uzeo tyrosa jer je bolji i potrebno ti je da nadjes bar osnovnih 15-ak ritmova i vozi a posto imas solo klavijaturu onda jos bolje...
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nije Sinisa nisat uzeo. Sta ce mi set od Pa 50 dolazi mi skoro svake nedelje po jedan.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|