|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Dzenan Loncarevic - Ti me pitas (Em)®
Em-----------------------------C------ K'o da znas, k'o da to predosjecas -----Am------------------------- ti si tu kad tvoje ime krene H---------------------- stane mi na usnama -------Em-------------------------C- Samo tvoj ja sam dusom ostao -----------Am-------------- s kim da zivot mijenjam ------------H-------------- da bi bilo lijepo ponovo ------Am-------------- Ova bol sto bar nije --------Em- nevjerna ------C-------Am---------H- lomi me ma koliko bio ja Ref: Em-------------D7-- A ti, ti me pitas G-------------------- gdje sam sinoc bio ----Am----------------------------- i u mislima sam samo s tobom H---------------------- a gdje bih drugo bio -----Em-----------------------D7- Jos veceras nek' te nemam ---------G-------------------- nek' sutradan svane sada ----Am----------------------- i zauvijek budi samo moja H----------Em- kao nekada
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (13.07.2011 u 15:38 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | stefan2410 (28.07.2011) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|