|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
![]() |
![]()
Ako mehanicar neplati porez ili na neki nacin prekrsi zakon,da li i njemu iz garaze oduzimaju dizlice,klesta,alat........?Naravno da ne!Ide kod sudije za prekrsaje i tamo se sve zavrsava.Zasto bi nama oduzimali opremu,za koju smo radili?Da pisu prekrsajnu prijavu,da platimo kaznu ako nesto nije pozakonu je ok.ali da oduzimaju opremu nije.....Zamislite kako se oni ophode sa tom opremom u stanici,koje je to izivljavanje.Sta mislite ako ostete opremu da li ce da snose odgovornost???Oce malo sutra!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Da je mehanicar uzeo 32 okasto-viljuskasti i udarao njime u neko prazno metalno bure cime bi narusavao javni red i mir,verovatno bi mu oduzeli alat!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
pozdrav ja sam to rjesio jako jednostavno..... dakle clan sam HGU ili hrvatske glazbene unije i kao takav sam otvorio obrt koj sluzbeno ima pravo za organiziranje i odrzavanje glazbeno zabavnih veceri .. kao takav za svaku svirku radim ugovor o djelu sa lokalom tj vlasnikom gdje sviram i na osnovu tog ugovora placam porez i davanja drzavi..... od tog trena nemam nikakvih problema sa nicim ni sa vlastima ni sa naplatom niscim.....
tako je kod nas.....
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
#mojjmbg#
Ovde je problem radno vreme i sto ni jedan gazda nece zatvoriti lokal u 1h ako mu dobro ide niti dozvoliti muzici da stane. Kao sto rekose ovo je Srbija. Ako radi duze od jedan oni zaplene muzicarima opremu umesto da gazdi zatvore lokal. Nema to veze sa porezima,licencom ni dali si clan nekog muzickog udruzenja ili ne. Ovde se sve svodi na ugrozavanje javnog reda i mira sto znaci neko od obliznjih stanara prijavi buku ili iz ljubomore da gazda radi duze i nadrljaju muzicari umesto gazda lokala. I sto je jos cudno ne dobijaju prijavu za narusavenje j.r.i.m. pevac ni pevacica vec samo vlasnici instrumenata i ozvucenja. Bar ovi moji nisu,samo ja kao vlasnik opreme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Zatvarace gazde u 1 cim krenu da pljuste kazne,svi ce u 1 da gase muziku...a ko hoce da radi duze zna se,pored tehnickih uslova koje treba da ispune postoje i odredjene dazbine koje treba da se plate,registruje se nocni klub i udri do zore...al tu nece pivo da bude kao u kaficima nego tri puta skuplje.
Kada se sve sabere muzicarima je ovaj limot odlicna varijanta,nema ono odes na posao pa ni baba Vanga ne zna kad ces da zavsis nego lepo do 1 i cao |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Vule jeste nama dobar limit do 01 pa kuci ali ajde reci gazdi kad se pogadjas da od 01 h neces svirati - automatcki ostajes bez svirke !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ama neces ti morati nista govoriti kad sklapas ugovor. Slusace gazda one koje mora da slusa pa ce da pita ima li jos sta da se slusa. Vazno je da se taj zakon konsekventno sprovede u djelo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |