|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
KRVAVI MLADJI
Registrovan/a dana: 26.04.2011
Mjesto: Nova Pazova
Godina: 32
Downloads: 315
Uploads: 0
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x, Triton Extreme
![]() |
![]()
Forspil: F#m, E, Hm, C#, D, E, F#m, E, Hm, C#, F#m
F#m----------------------------- Vise ne izlazim na ona mesta F#m--------------Hm------------ gde su nas srecne gledali Hm------------------C#------F#m sta da im kazem kad pitaju gde si ti F#m----------------------------- od kada budis se kraj nekog drugog F#m---Hm----------------------- ja niti zivim niti mrem Hm--------C#----------------F#m drustvo izbegavam i radije samujem Ref. F#m------------------------------ Al' nesto jos snagu mi daje D--------------------------------- pomislim, mozda se kajes E--------------------------A------ i u dnu srca jos cuvas nase sne F#m------------------------------ od svega bih ruke da dignem D--------------------------------- a onda mi pitanje stigne E----------------------------A---F#7 da l' jos i danas ko nekad volis me, hej Hm------------------------------C# samo mi javi da srecu nisi nasla s njim F#m--------------------------------- i dolazim
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|