Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 07.09.2005, 21:49   #1
Nedim76
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Moje licno iskustvo je da pravim ritam za svaku pesmu, sad zavisi od vremena svakoga kao sto ste na pocetku rekli neki ljudi imaju i gomila druge stvari radit.
U samom sintu imam preko 400 ritmova posto sam makao fabricke i svaki ritam je moj posao od nula, nikad se ne baziram na neke postojece ritmove jel meni licno otezava posao.
KORGove instrumente poznajem vrlo dobro, poznajem ih ko sto i sam sebe poznajem, radim iskljucivo sa korgovim stvarima vec 12-13 godina i mozda zato mi je i lakse to sve radit od nula a i brzo mi ide.
Ovo mi je prvi REPLY na post ovde a mnogo njih znaju me sa YU MIDI foruma isto.
Koristim PA80, imao sam i PA1XPRO ranije al prodao sam ga, koristim EXTREME 6, MOTIF ES7, KORG MS2000 i jos neke druge stvari sto se tice narodne muzike.
Ako nekome treba pomoc tu sam i izvolite, ne reklamisem se niti se bavim muzickom trgovijom nego samo pomazem ljudima a isto tako i pitam za pomoc.

Pozdrav
  Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
bolju, saveti, svirku

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 09:26

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije