|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800
![]() |
![]()
Sve to lepo izgleda ali uzmes ga pa brdo problema dok ga namestis drugi izadje , ma nista dok u korgu ne sednu i pocnu da prave ritmove za nas ljudi , maloga nasminkaju zamazu oci ljudima a cena nije bas tako mala ljudi rade posao i sa pa 50 , ovoje isto ko trka sa igricama za decu .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
![]() |
![]()
E ja ne znam sta da kazem na sve to.....Ovo ce mi biti cetvrti Korg...Imao sam PA60, pa PA80 i sad trenutno imam PA800...Nikad nisam imao ni jednu gresku ili problem...Uvek su me sluzile do kraja....
Dve godine garancije od Korga na PA800...Nisu mi trebale...Bez problema sa memorijom ili bilo cim drugim.... Evo cetvrta godina a ni jedan problem.... Inace zivim u USA....a cesto cujem da ljudi u nasim starim krajevima imaju probleme sa Korgom .....te memorija , te maticna ploca....Mozda je napon u pitanju... Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kojih clanova kad samo dva Pa3x imaju u Srbiji i to oba 76
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jos jedan Pa3x 61 u Np kod mog kuma
![]()
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jos jedna zamerkica na rad Pa3x
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ma resice se te stvari sa novim Os,uvek je problem kod novih modela,puno gresaka na samom startu,ali poprave to,nego Mare mogao bi neki demo da okacis,mene najvise zanima sa nekim fabrickim bubnjem ali editovanim,posto si rekao da nema potreba da se bubanj sempluje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Brate ja sam ubacio moj bubanj jer nemam vremena da sredjujem klavijaturu,jbg imam dosta svirki a nekim danima cak i po dve pa onda nemam vremena da sredjujem sve iz nova!Uspeo sam koliko-toliko da ono moje stanje prepravim da bih mogao da radim normalno i to je to,jedino sam izgbuio dosta vremena oko vokalista jer nikaoo nisam mogao da nparavim boju mikrofona kako zelim,tri dana sam se zamlacavio oko toga!Evo sad cu da ti snimim neki fabricki ritam sa malom prepravkom
![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|