|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Hvala Brate...zadrzacu PA2 dok ne prodje svetska ekonomska kriza
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa2xPro je visoko profesionalna sprava!To je moje misljenje i slatko sam se naradio i napevao na njemu jbg
![]()
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ponovicu, ali bez uvrede, da ocito nista nisu promijenili u odnosu na prethodne aranzere. Ne zanimaju me nikakve price o mogucnosti editiranja i boja i ritmova niti bilo kakvi menii ili vise mjesta za perfomanse i ritmove. Mene zanima samo ZVUK. Ako je zvuk bolji i masniji na pa3x zasto je to tako? Sta su promijenili na njemu pa zvuk tako dobro izlazi? Msm, daj boze da je tako, samo da ne bude na kraju od ljudi sto ga imaju jesam ga napucao izlazi do jaja, a tamo drum kitovi i boje samplovi od tyrosa ili rolanda
![]() @Marco, zanima me poblize malo ta nova stvarcica na pa3x, vocal remove. Kako radi i sta radi i sto nekvalitetno radi. Isto tako ne svidja mi se ta opcija vocal remove na pa3x, dobro je Vaxter jednom rekao, ako hoces takve stvarcice uzmi sebi karaoke masinu.
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kako te ne zanimaju nikakve mogucnosti editovanja Dell?Daj ne zajebavaj,promenili su sam zvuk klavijture,ubac,ubacili mnogo drum kitova koje sada mozes da editujes kao u VST instrumentima tipa BFD,EzDrummer i slicno,ubacili su nove klavire koji razbijaju,nove gitarice se pojavljuju i ko god kaze da nema razlike izmedju Korgovih modela nije u pravu!Sredio je Korg konacno neke velike nedotatke ali opet ponavljam nervira me zasto uvek pozure sa izbacivanjem novog sinta pa im se stalno desavaju porpusti tipa OS i slicno.Velika je razlika bila izmedju Pa1xPro i Pa2xPro a takodje je i sada razlika izmedju Pa2 i Pa3!Ja sam godinama svirao Pa1xPro i onda kad sam presao na Pa2x mislio sam u pocetku da nema neke bitnije razlike a sto sam ga duze svirao sve vise sam osecao razliku u zvuku i sve vise sam voleo Pa2xPro!Iste bolesti koje sam lezao kad sam tek uzeo Pa1xPro sada lezim i sa Pa3xPro a to je da ne mogu da namestim zvuk onako treba,znam da cu te finese srediti za jos nekoliko dana ali isto znam kad to sredim da ce masina da mi zvuci kao bateeija haubica
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (08.06.2011 u 08:51 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Malo me nervira sto je Marko napisao i sad gledam na netu i upravu je za taj start stop.Mene to nervira,a padovi stavljeni na lijevu stranu,ja ih ne koristim skoro nikad.Ali sve u svemu ima i poboljsanja dosta.
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pazi Marco, rekao sam ne zanimaju me mogucnosti editovanja u slucaju da cu dobiti isti stari korgov zvuk, jer onda same opcije editovanja nemaju smisla
![]() ![]() ![]() Iskreno, ne mislim da Korg, pa ni jedan drugi aranzer moze vise izmislit toplu vodu ili zagrepsti nesto vise ispod povrsine sto se zvuka tice, sto je i najbitnije, tako da nas sad samo mogu zavaravati sminkom i nekim nepotrebnim, ali istina atraktivnim i zanimljivim mogucnostima, ali jebiga to je bussiness i politika firme jbg. Sve u svemu, ne vrijedi tolikih para, ali znaju igrat na kurtoaziju nas muzicara i sam sam takav kad udjem u music shop, moram nesto kupit, kao ribe u prodavnici cipela ![]() Marco, dao bog da ga isplatis sto prije i zaradis tonu para na njemu i da cujemo kako to sokocalo zvuci skoro ![]()
![]() |
#7 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Ma ok, aj na tastere se moze naviknuti, mada jes da su transpose i octave loso postavljeni. Zvucnik je definitivno preskup i nepraktican.
A koliko sam razumeo sad Out 1 i 2 nisu suvi ? imaju efekte, jedino MAXX EQ nema uticaj na njih ? @Dell Bolje sam u Music shop nego sa ribu u prodavnici cipela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|