|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Uzivanje je slusati te makso
![]() PS Nije da ,,zakeram,, ali voleo bih cuti u tvom izvodjenju ,,Oj Prijedore pun si mi sevdaha,, Promijenjeno od aleksandar031 (21.05.2011 u 09:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
kolega sto se tice kljavijature ne zelim trositi tijeci svaka cast...
e sad pjevanje ovog zadnjeg dugmeta sve mi pase osim jednog detalja... ispjevavanje u strofama mi ne zvuci rock vise mi vuce na narodnjak to bi bila jedina moja zamjerka ..... ako se izuzmu ta dva tri detalja svaka ti dala ako nista drugo bar vode iz bokala......
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Hvala svima!
mojjmbg,stvarno prvi put čujem da ispjevavam nešto u narodnjačkom fazonu..Da,i ako si primjetio,nije uopšte Dugmetova verzija te pjesme(koja je po meni ubjedljivo najlošija),nego Massimova varijanta...Ja bih volio da znam i narodnjački ispjevavati,ali,jednostavno ne znam,tipični sam pop pjevač..U svakom slučaju Hvala na komentaru i Veliki Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
nisam ciljo na triller nego na srednjem slogu imas jedan vibro koji si ubacio a to mi je blize ovom drugom zanru na to sam mislio ali ponavljam u globalu svaka cast......
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
makso druze ovo je extra
![]() |