|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa5X
![]() |
![]()
Serif Konjevic - Sta on to ima(Fism)®
Fism--------------------- Nije taj covjek za tebe Fism------E------Fism- vjeruj mi dobro znam, Hm-------------Fism zato te olako duso(2x) D------Cism-----Fism njemu ne prepustam Fism----Hm--------Fism------- dok me ovo malo snage sluzi Hm-----------Cis boricu se sa tim Cis---Hm------------Fism--------- svaki korak prema tebi moram D------E-----Fism da mu usporim. ref D---------------E-------------Fism Sta on to ima sto nemam ja D--------------E-----------Fism reci na kraju barem da znam Hm------------Fism--------------- njemu samo bices jedna vise D--------------Cism----Fism a meni prva i posljednja, D---------------E-------------Fism sta on to ima sto nemam ja D-----------------------E------A-- znaj samo jedno je i s t i n a Hm------------Fism--------------- njemu samo bices jedna vise D---------------E----------Fism a meni prva i posljednjaaaa ![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, korda, za koristan post: | Milos91 (23.01.2012) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|