|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.11.2008
Mjesto: Pancevo
Downloads: 1018
Uploads: 13
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa 80
![]() |
![]()
da li moze neko da mi napise akorde za ovu pesmu!!
Ucini mi zivot srecnim sine moj, sine moj zakljucaj mi tugu negde sine moj, sine moj godinama tuzan zivim sine moj, sine moj i za tobom stalno zudim sine moj, sine moj Ref. Lepi moj, sine moj lepi moj, Durmis moj Kada neku pesmu pevam sine moj, sine moj svak uziva i smeje se sine moj, sine moj a ne znaju u veselju sine moj, sine moj tuzno placem svoju tugu sine moj, sine moj Ref. Molio sam svoju sudbu sine moj, sine moj da porastes pored mene sine moj, sine moj kol'ko li je srecan tata sine moj, sine moj s pesmom spava i budi se sine moj, sine moj |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Gm-----------------------Cm-------------------
Ucini mi zivot srecnim sine moj, sine moj Gm-------------------------Cm------------------ zakljucaj mi tugu negde sine moj, sine moj Gm-----------------------Cm------------------ godinama tuzan zivim sine moj, sine moj B------------------------------------As-Gm------ i za tobom stalno zudim sine moj, sine moj Ref. Fm---------Gm------ Lepi moj, sine moj Fm--------Gm---------- lepi moj, Durmis moj Promijenjeno od Simke (11.05.2011 u 09:31 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|