|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@boban010
dobar ti je ovaj vic. ![]()
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
evo malo glupih viceva
![]() Sta kaze Betmen Robinu pre nego sto Robin udje u kola? Udji u kola! Zašto muškarci nemaju celulit? Zato što je to ružno Idu dva beduina pustinjom, naidju na pushku i ona im dobro dodje. KOlko moze palachinki da stane u telefonsku govornicu dok patuljak predje ulicu? pa ne znam jogurt nema kichmu!!! 2 krave pletu dzemper na grani kad proleti konj! kaze jedna VIDI LETI KONJ!! a druga ce: pa sigurno mu je tu negdje gnjezdo! Idu dvije žabe ulicom, a pogotovo lijeva. Idu zaba i kengur ulicom,zabu zgazi kamion,a kengur ni pet ni sest nego sedam..... Vezao seljak konja uz drvo pored njive. Bila je velika vrucina i sav kukuruz pocne da se pretvara u kokice, a konj pomisli sneg i smrzne se Pitaju ljudi muvu: a zasto si ti tako mala? a muva njima: eeeeeeee.... Kako staviti slona u frizider? -Otvoris frizider, stavis slona, zatvoris frizider sjedi mrav na banderi i umace keks u struju!!! Vozi zmija bicikl dodje mrav i kaze joj: "Ej bre covece kako ti vozis biciklu kad nemas noge? " I zmija padne i sve se pokrsi. Cekaju ljudi red za leba... Staje crna limuzina izlazi iz nje drug Tito i pita jednog coveka iz reda: "Jeli mali ciji si ti?" Ovaj odgovori: "Jovanov" Drug Tito ga pogleda i podje mu suza niz obraz. Sta je to malo plavo na govnetu? Muva sa prosirenim venama! Ulaze dva ciganina u radnju sportske opreme. Jedan od njih pita: Imate li nunčake? Prodavac: Nemamo. Ciga: Pa dobro, šta sad mi nindže da radimo? Dodje muz kuci i pita zenu: -Gde su deca? A zena: -Na engleskom. A muz: -Where are the children? U cemu je slicnost izmedju slona i paradajza? Oboje su crveni osim slona! sta kaze kauboj kad vidi indijanca na vrhu brda? Vidi indijanac na vrhu brda Dosao Perica u prodavnicu i trazi zvake. Umesto zvaka prodavacica mu da Trepcin akumulator. Perica izadje napolje i nista ne primeti. Prodavacica se seti i istrca napolje i kaze da mu je umesto zvaka dala Trepcin akumulator. Perica se okrene i nasmeja se iz prve. Ide vuk planinom i vidi ovca pada sa vrha, on misli lavina i sav se smrzne. -Ide Crvenkapa sumicom i naidje na vuka kako sedi na grani i strika tenk -Naravoucenije -Ne lezi u svakom grmu Saban Saulic Sede dve krave na grani i pored njih proleti bojler ! "Pazi bojler !" "Eeeeee, al' jedan bojler ne čini proleće !"
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Devojka piše dečku pismo: “Ja ovako više ne mogu, ne volim te, a i 4 puta sam te prevarila, vrati mi moju sliku...i oprosti.“ - Dečko,sav razočaran pokupi 54 slike drugih devojaka i zajedno sa njenom slikom ubaci u kovertu i napise: ŽAO MI JE, ALI JA VIŠE NE ZNAM KO SI TI ! NAĐI SVOJU SLIKU I UZMI, A OSTALE MI VRATI !
![]()
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kako Stevie Wonderu slomiti vrat?
Ubrzas tempo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.05.2011
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 83
Uploads: 3
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa800
![]() |
![]()
Smak svijeta pomjeren u Sarajevu radi kise,smak svijeta se ocekuje sutra kod nas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.07.2008
Downloads: 454
Uploads: 6
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Jedna se privatna škola u Hamiltonu suočila s neobičnim problemom.
Nekoliko 12-godišnjih djevojčica je počelo koristiti ruž za usne i mazati se u WC-u. To je još bilo u redu, ali nakon što bi nanijele ruž, prislonile bi usne na ogledala i ostavljale bi gomilu malih otisaka. Svake večeri je čistač obrisao te otiske, a idući dan bi se pojavili opet. Konačno, ravnateljica je odlučila da se nešto mora poduzeti. Pozvala je djevojčice u WC, kao i čistača. Objasnila je da svi ti otisci uzrokuju veliki problem čistaču, koji mora svake večeri čistiti ogledala (možete samo zamisliti zijevanje malih princeza). Da bi pokazala kako je teško čistiti ogledala, ravnateljica je zamolila čistača da pokaže djevojčicama. On je uzeo svoju krpu, umočio je u WC-školjku i obrisao ogledalo s njom. Od tada, više nije bilo otisaka usana na ogledalima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Alko test kafana - kafana sa stepenicama na ulazu.
Što je veći broj stepenika, manja je mogućnost ulaska unaprijed ušikanih gostiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|