|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Pocetnice, bas bi voleo da nesto tvoje cujem il dobijem. Hvala unapred.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2005
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 2342
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Antalus
Postoji vise nacina kako da prepravis bas odnosno da ga editujes u nekom od programa kao sto su cubase, cakwolk... Ubacis ritam otvoris bas traku i prepravljas. Ja najvise radim tako sto slusam kako bas radi u pesmi odsviram ga koliko toliko priblizno i onda ga u klavijaturi editujem i to je to. Mozes da poslusas na ritmovima koje sam poslao Ceca-Dokaz i Kopriva-Al Dino bas radi odlicno |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
zokin
evo druze ja imam cake walk i ucitam midi otvorim trake i sta onda? sta vi zapravo tu radite i kakve greske prepravljate? ja ne mogu da odsviram bas jer ne znam da ga odsvira ![]() ovo isceci delove u stw je veoma lako ali onda ide taj ozbiljniji deo. jel imas msn ili nesto slicno da mi objasnis na koji min, jer ja nisam bas pocetnik u sferi pravljenja ritmova i shvaticu tu veoma brzo ![]() ![]() ovo sve znam iz price ali nista konkretno ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2005
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 2342
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()