|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Saban Saulic - Moj zivote drug mi nisi bio(G)®
G------------------------ Mislio sam da ce zivot Am------------------------ mnogo vise da mi pruzi D----------------------- od rodjenja sa mnom Cm---------A7-D-- otkako se druzim C--------------------- nisam ljut na njega Cm---A7------D-- al' nesto me boli C----------------D--- srce mi je prazno D----Cm---A7-D- a hoce da voliii Ref: C--------------------------------- Onda kad je trebalo da biram C--------------------------------- sa kojom cu zivot da prozivim C-----------------G----D--- pogresnoj sam ruku dao D-------Cm--A7----D- bol za dusu izabrao C------------------------------ Moj zivote drug mi nisi bio C--------------------------- ledja si mi okrenuo tada C--------G---------D------------ izdao si svog najboljeg druga D----G-Cm-D--G----Cm-A7--D- to ti necuuuu oprostit' nikada ---------------------------------------------- E sad Zeljko pazi kako ih skidas... mogu mnogo prostije da se sviraju,ali...jbg...ovo je original! ![]()
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|