|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Aj da pitam i ja nesto..vec sam postavio temu ali niko mi nije odgovorio..moze se u vezi s ovim modifikovati STW-da li je moguce preko STW mesati drumove iz dva razlicita seta i kako? ja probao i ne ide mi jer kad promenim drum set on ga ne promeni samo za jedan konkretan drum u ritmu vec za sve drumove,kao sto radi i klajva..A nailazio sam na ritmove,i koristim par takvih,gde su izmesani drumovi iz razlicitih drum setova,a ne mogu da pohvatam kako je to uradjeno..pa ako neko ima predstavu neka kaze..inace sviram roland va76..hvala i pozdrav
Promijenjeno od Milan$ (21.04.2011 u 02:35 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
@Boban010
Sada sam skapirao šta te muči. Ja taj problem nikada nisam sreo do sada. Ako u style editoru zameniš drum kit i sačuvaš ritam, ponovo kada ga otvoriš on stavlja default drum-kit? Da li sam dobro shvatio? Da li taj drum kit koji on vrati ima isti MSB/LSB/PRG kao i taj koji nije zapamtio? @Milan$ Da li ti je čekirana opcija u ritam editoru "Link tracks of same type"? Meni se tako STW ponaša kada čekiram ovu opciju. Pozdrav!
Progres Bar - jedina stvar gledanija od XXX filmova! ![]() Promijenjeno od blajah (21.04.2011 u 18:16 sati) Razlog: pravopis :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@blajah
Ne mogu da nadjem tu opciju druze..gde se nalazi u STW? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Kada otvoriš editor ritmova, da li na vrhu tog prozora za edit ritmova imaš to?
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@blajah
Shvatio si,upravo je to sto se desava.Uzgred nisi skapirao sta te pitao Milan. @Milan$ Kolko ja znam STW nema opciju da kreirate vise "Program" traka u okviru jedne drum trake pa je samim tim onemoguceno da jedna drum traka ima kombinaciju dva seta bubnjeva,ali to mozete uraditi u nekom drugom programu recimo Cakewalk ili Cubase pa da traku importujete u STW,on ce je procitati bez problema,ako se dobro secam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
@Boban010
Danas sam posebno glup! Hahahaha, šalim se. Moguće je da nisam skapirao, ali meni je u glavi ona slika sa kanalima u editoru (drumovi su na kanalima 9 i 10) i kada promeni drum kit na kanalu 9 u A varijaciji, on mu promeni u u B i C i D varijaciji. Moja greška! Pozdrav!
![]() |
#7 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()