|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 09.12.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Nisam to sto mislis
samo jedna plavusa koju ces da lako kupis za par mindjusa Nisam to sto mislis samo jedna plavusa kako samo mozes tako gde li ce ti dusa Tebi nocas treba neka naivna plavusa za kojom tragas danima ne gledaj u meni dobru priliku zaljubljenu slatku glupu barbiku ne, ja nisam ta |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Suzana Jovanovic - Plavusa(Em)®
Em----------D------------Em-D- Tebi nocas treba neka naivna Em----------D--------------G----F-- plavusa za kojom tragas danima Em-----------D------------Em-D- ne gledaj u meni dobru priliku Em----------D--------------G----F- zaljubljenu slatku glupu barbiku C---D---------Em- ne, ja nisam ta ref: Em------------------- Nisam to sto mislis Em-----------D------- samo jedna plavusa D------------------------ koju ces da lako kupis D---------------Em-A za par mindjusa Em------------------- Nisam to sto mislis Em-----------D------- samo jedna plavusa D------------------------- kako samo mozes tako D------------Em- gde li ce ti dusa ---------------------------------- treba voditi racuna u strofi kako se svira bass
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (19.04.2011 u 20:27 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | krstic91 (20.04.2011) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|