|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nastupi su nam vecinom u klubovima i sl(ne znam sta bi svirao u diskoteku??), ...ovako od prilike glasi nas repertoar (svakako od prilike 2/3 repertoara)
1. Wonderfull Tonight- Clapton 2. Layla - Clapton 3. Black magic woman- Santana 4. Unchain my Heart-Joe Cocker 5. Roxanne- Sting 6. English man - Sting 7. Under the bridge- RHCP 8. Easy- Lionel Richie 9. I shot the sheriff –Clapton 10. Mustang Sally- Aretha Franklin 11. Jailhouse rock- Elvis 12. Rock over Beethoven -Elvis 13. Get back- Beatles 14. Before you accuse me- Clapton 15. Rock me baby- BB King 16. The wall-Pink Floyd 1.Fragile- Sting 2.Thrill is gone- BB King 3.Still got the blues- Gary Moore 4.I feel good- James Brown 5.Kiss- v.Prince 6.Venus- v.Dutch Band Shocking Blue 7.All along the watch tower- v.Hendrix 8.Long Train running- Doobie Bros’ 9.Do it again- Steely Dan 10.I will survive- Rock Version 11.Purple rain- Prince 12.Knockin on heavens door- Dylan 13.Summertime- Gershwin 14.One of us- Osborne 15.Ride like the wind- Cristopher Cross 16.Little wing- Hendrix 17.Purple Haze- Hendrix Specials: 1.My way- Sinatra 2.New York- Sinatra 3.You Can Leave Your Hat On- Cocker 4.Tears in heaven- Clapton 5. Wish You Were Here - Pink Floyd 6.Sultans of Swing- Dire Straits ...
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2011
Godina: 36
Downloads: 11
Uploads: 11
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: Tyros 2
![]() |
![]()
1. napile se ulice
2. hladno pivo: samo za taj osjećaj 5. denis & denis: program tvog kompjutera 6. dino dvornik: ti si mi u mislima 1. simply red: something got me started 2. duffy: mercy 3. lady gaga: poker face 4. lady gaga: bad romance 5. aly & aj: walkin on sunshine 6. the blues brothers: everybody need somebody 7. donna summer: hot stuff 8. elvis presley: suspicious minds 9. liquido: narcotic 10. james brown: i feel good 11. joe cocker: you can leave your heat on 12. zucchero: baila morena |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.10.2011
Downloads: 71
Uploads: 13
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
01. S.A.R.S - Rakija
02. Dubioza kolektiv - Balkan Funk 03. Yu grupa - Od zlata jabuka 04. Dino Dvornik - Ja bih preživio 05. Belfast Food - Van iz grada 06. Gustafi - Katarina 07. Hladno Pivo - Politika Evo dio našeg domaćeg repertoara :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ben E. King
-Stand by me UB40 -Red,red wine Tom Jones -Sex bomb Dire Straits -Money for nothing Sultans of swings Bon Jovi -It's my life Deep Purple -Solider of fortune Whitesnake -Is this love Survivor -Eye of the tiger Billy Idol -Hot in the city White wedding Scorpions -Send me an angel Wind of change Eric Clapton -Cocain Tears in heaven Imas tako jos dosta dobrih pesama od Beatles-a,Pink Floyd-a,Gunsa i slicno Yu Grupa -Mornar Blok Od zlata jabuka Devojko mala podigni glavu i ostale Prljavo Kazaliste -Kise jesenje Ne zovi mama doktora Marina i ostalo Piloti -Te noci smo se potukli zbog nje Svet je lep kada sanjamo Zaboravljeni i jos ponesto Riblja Corba -Kada padne noc Gde si ovom glupom hotelu Lutka sa naslovne strane Kad hodas Amsterdam Kad sam bio mlad Ljubav ovde vise ne stanuje Avionu slomicu ti krila i naravno Dzej ![]() Film -Srce na cesti -Secam se prvog poljupca Ljubav je zakon Mi nismo sami Masimo Savic -Stranac u noci Pevajmo do zore Bijelo dugme -Ne spavaj mala moja Za esmu Na zadnjem sedistu moga auta Nocas je ko lubenica pun mjesec iznad bosne Lipe cvatu i ostali hitovi uvek odlicno prodju Neki to vole vruce -Teska vremena prijatelju moj Zabranjeno pusenje -Zenica blues Pisonja i zuga Ibro dirka Guzonjin sin Cutura -Voli me Bombaj stampa -Cesto pozelim Van Gogh -Mama Neko te ima nocas I jos mnogo toga,imas jos dosta dobrih izvodjaca koji imaju odlicne hitove tog tipa poput Bajage,Atomskog sklonista,U skripcu,Tifa,Bebek i ostali vrhunski majstori starog domaceg rocka ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (04.12.2011 u 10:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
SREĆO NE KRIVI ME h WIND BEAT
PRATIM TE a WIND BEAT KREMEN a DISKO FANKI DANAS SAM OK a GLAVO LUDA a ILI g ROCK SHUFLE 145 PUSTI MODU a DANCE 135 TI SI MI U KRVI g ROCK BALLAD ILI WIND BEAT 65 DEVOJKA fis DRSKA ZENO PLAVA a TI SI MI U MISLIMA a .MAĐARICA-Z.ČOLIĆ a NEDA-P.VALJAK a POSOLJENI ZRAK-GIBONNI fis JUDI,ZVIRI g TEMPERA d SANJA-ALISA a ONAJ KO TE LJUBI SPRETAN JE-T.CETINSKI cis BOSANAC-B.DUGME G RUŽICA a MARINA-P.KAZALIŠTE C NE ZOVI MAMA DR-A A NEKO TE IMA NOĆAS-VAN GOGH a PRSTEN I ZLATNI LANAC fis MI NISMO MI a CARDAS NOGE c ZENICA BLUZ G Evo nesto okvirno i od mene,ima toga jos.Imaju i ritmovi za PA seriju neki i tempo i intonacije.(Mrsko mi da brisem)
![]() |
Favoriti |
Oznake |
acekorg |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|