|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
maestro pozdrav,semplovi su prva liga
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav ljudi.... Posto je rijec o softweru pa da se nadovezem, htio sam si presloziti set u Kat2000 pa nemoze, demo verzija. Jel ima ko punu verziju ili jel moze u nekom drugom programu
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
stvarno me ubi bas u pojam. pravim ritmove sa introom u stle works i najtezi deo su mi varijacije, jer bas sara po svome i ako u midiju nema jedan cist takt mogu samo da se ubijem jer se onda u tom taktu nalazi smena akorda
![]() kako to prepravljate u klavijaturi- korg pa50 znam da se ide u event list ali mi se cini ta je lakse u style worksu u opciji note event, samo problem mi je sto ja ne znam koje note treba da ispisem da bi to radilo kako treba. pliz pomozite mi proslo mi je puno vremena i nisam provalio nista |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]() Promijenjeno od kljucko (15.10.2007 u 08:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
kako napreduje pravljenje ritmova
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]()
Pa za sad jako dobro
![]() Evo moj nacin pravljenja ritma...Prvo uvucem midi fajl u Nuendo i sredim ga,izmjenim instrumente po zelji,izbacim nepotrebne trake...itd,zatim preslusavam fajl i odredjujem sta ce mi biti intro-var-fill..itd.Onda sijecem taktove koje sam odabrao,a ostatak brisem.Sejvam fajl i otvaram ga u SW..Klavijatura mi je spojena sa PC-jem midi kablom,tako da kad radim u SW odmah cujem kako ce to zvucati i na klavijaturi..Kada odredim varijacije i prelaze onda idem u style editor i dotjeravam ga jos po zelji.. Dajte nacin na koji vi radite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2005
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 2342
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
Ja radim slicno tako pomocu cakewolka valda zato sto sam navikao na njega i jos pomocu SW i same klavijature. Bas najcesce odsviram sam pa ga doterujem u klavijaturi. Solo deonice brisem u cakwolku i one padove koji su najcesce strinsovi. Njih kopiram u klavijaturi iz nekog fabrickog ritma posto su tamo najbolje uradjeni.
Evo ritam za pesmu Kopriva samo ubacite neki bas posto je kod mene semplovani |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ima, koliko, nas, sve |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|