|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Al Dino i Goca Trzan - Ko ljudi (Fm)®
Fm------------------------------ Hoces li mi doci pod prozore Fm--------------------- kad te ove oci pozele As-----------------Bm----- malo su te dana gledale Fm--------------------- malo su te ruke grlile Bm------------------Cm7-Fm- usne su te zeljne ostaale Fm------------------------------- Kad mi dodje zadnje proljece Fm-------------------------- srce jos na tebe cekat ce As----------------Bm---Cis- kucati bi davno prestalo Fm------------------------ samo je na tebe cekalo Bm-----------------Cm7-Fm- vremena je malo ostaalo Ref: Fm------------As--Bm------Cis- Da se k'o ljudiiii pozdravimo Es---------Bm-Cis-Es----Fm- jedno drugooom oprostimo Fm--------As-Bm-----Cis- nije nam se bolje dalo [2x] Es---------Bm-Cis-Es----------Fm- tako nam jeeeee dragi Bog dao Gm------------------------------- Kad mi dodje zadnje proljece Gm------------------------- srce jos na tebe cekat ce B-----------------Cm------ kucati bi davno prestalo Gm----------------------- samo je na tebe cekalo Cm-----------------Dm7-Gm vremena je malo ostaaloo ---------------------------------------- Voditi racuna kako voziti bass,jer na nekim mestima prolazi kroz molske7...
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|