|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 17.09.2009
Mjesto: Kragujevac
Downloads: 387
Uploads: 1
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland Fantom
![]() |
![]()
Da se nadovezem na moj predhodni post. Imao sam priliku da malo probam EM50 kod jednog komsije, koji je uzeo klincu za pocetak, koji je kao bolji od tog EM25, i mogu reci da je 0 prema G800, bar za mene. I to je korektna cena za G800
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
I još jedna ponuda mi je ispala, Korg N5Ex za 200€, ako može i u vezi nje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 17.09.2009
Mjesto: Kragujevac
Downloads: 387
Uploads: 1
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland Fantom
![]() |
![]()
Za to sto si ti naveo u prvom postu, moze ti vrsiti posao. Dobra je to klavijatura. Ista je kao i N5, samo sto N5ex ima memorijsko prosirenje, ukupni rom mu je 18 mb. Da li je tebi potreban aranzer ili solo kljava? posto si prvo pitao za aranzere, a sad navodis solo
![]() http://www.yu-midi.org/forum/showthr...highlight=n5ex http://www.yu-midi.org/forum/showthr...highlight=n5ex Promijenjeno od oskar (11.04.2011 u 12:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Cijena od 170 Eura za Roland G800 nije korektna cijena.
![]() Ova cijena je ispod realne i vrlo je jeftino. Razlog moze biti da je u losijem stanju ili se nekome pretjerano zuri,ili je nekome opet viska,pa ne zna sta ce s njom. Nekada se kupi jeftina stvar,a poslije hiljadu problema. @PA3XPro Treba da malo pojasnite sta Vama u stvari treba: aranzer ili solo klavijatura.? Tacnije,sta zelite da radite - da svirate sa pratnjom ili samo solo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Kao što sam naveo gore, samo su mi potrebni dobri zvukovi orgulja, klavira, stringsa, brassova, i fingered bass.
Znači ne bitno je li to aranžer ili solo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
za to sto si naveo g800 ti je tata mata,ima odlicne sve te zvukove,nema narodnjacke boje,a inace to sto tebi treba,ima vise nego dobro...e sad za iste pare umesto n5,uzmes njega,pa imas i ritam masinu,a ko zna mozda ti nekad i zatreba..tako da ti je moj savet g800..mada je i n5 ok sprava..pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|