|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Dzej - rano jutro pola 5(H)®
H--------------------- Rano jutro pola pet H--------------------------- mirno spava posten svet H-------------------- samo klosar kao ja H--------------------- jos se kuci ne vraca Em-------------------------- Godinama sve mi prastas Em-D-----Cis---C------- nocima o meni mastas Am--------------------------- postelja ti hladna, prazna ---------C-----H------------ ja sam zeno tvoja kazna Em-------------------------- Kazna sto me toliko volis Em--D------Cis---C---- i za ljubav malo molis Am----------------------- pijanog me kuci vracas --C--------H----------- i dugove moje placas Ref: Am-----------H----------------- Zeno, zeno vrata mi zatvori Am-----------H----------------- nedaj gadu da ti predje prag Am--------H--------------- ti si zeno andjeo u paklu Am-------H------------------- ja u raju jer sam tebi drag
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|