|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Donator
|
![]()
Odosmo u off... ali evo i ja da se pozalim preploslog vikenda mi ukrali fleshku i usb lampicu iz klavijature imao sam srece sto mi je organizatorka proslave poznanica pa su mi vratili za 3 dana inace ne bih.
![]() Mislim ovaj narod je mnogo nisko pao da krade opremu i sitnice koje njemu nista ne znace a tebi koji zivis od tih stvari mnogo znace. Jbg sve moze da se plati ali zivce koje si izgubio kao i kolege u Italiji nema ko i cime da plati. ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.01.2009
Downloads: 381
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Ipak je posao muzicara visoko rizican!Verujem da je svako u svojoj karijeri doziveo nesto slicno.Ipak kako kaze Kodic najvaznije je ostati u komadu i nepovredjen a pare ce da se zarade na nekoj drugoj tezgi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
@ acekorg
hahahahaahhaahahahhaha dobro pitanje prijatelju. Necu je ja bit, ne bih digao ruku na mrava, a kamo li na covijeka ![]() Osobno smatram da se tucom nista ne moze rijesiti! Znaci "NO" nasilje, samo diplomatski razgovori i jedino se tako otvaraju sva "životna" vrata. Osobno moje misljenje, ako muzicar(glazbenik) ovisi od svoje profesije tako da nastupa negdje i svira po nekim svadbama, gdje se i on sam osjeca ugorzeno, mora biti spreman na taj rizik poput (krađe,lopovluka...). Kad se tebi radi situacija da u svojoj obitelji imas malu djecu, zenu koja ne radi, i jos ti se to dogodi, da ti ne isplati "tvoje ne spavanje" za tu noc. Pa sta bi ti uradio, nema veze, musko ili zensko... ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Meni se desilo isto sto i dtugima , al najgore kad ti neko mazne iz sinta mediu !!! . Ja sam sviro jednu svadbu i na pola svadbe mi neki klinac mazno flopi a tad sam imo psr1100 a u njemu ni jedan ritam sve mi bilo na flopy , strasno a po gotovo kad ti maznu napajanje , a bilo je i toga
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
zakljucak ne isnositi pare na sto kada radis u inostranstvu nego lepo odete negde drugde na pice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Mi baksis i nedelimo, nego damo gazdi kafane i jos 50-ak evrica iz dzepa pa nek se gazda uklapa sa nama
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.10.2010
Mjesto: Bihac
Downloads: 77
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA80
![]() |
![]()
a budala,dje ce vaditi pare u restoranu,to se kod kuce podijeli,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nishki
|
![]()
Da li je moguce da i Mirko Kodic padne na foru.......? hehe
Nije prica bas tako isla.......hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ovo je uzas.. za pare se gine i za pare se ubija.. al smesno mi je kad samo pomislim kako je mozda izgledalo kad je vlasnik restorana zgrabio pare sa stola pa begao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|