|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
A da...nismo snimili nista nazalost.Ima negde na youtube neko je postavio nesto sto samo svirali zajedno u Fr ali nista posebno.Od jula radimo dole zajedno pa ce biti sigurno nekih snimaka i to sa celom ekipom.
@Bobane ne znam na koje harmonike mislis,te sam i ranije koristio.To su oni semplovi koje svi imaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
No Coment Cista 10-ka! Opasno!
Svaka ti dala ![]() Poz! Hrci |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dare ,
Tebi svaka čast . Ja zavidim onima koji imaju prilike slušati Te i biti na Tvojim svirkama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Dare,najmanje mi se svidja zvuk harmonike kod prve i zadnje solo deonice u forspilu "Dovidjenja milo moje",kao i u forspilu "Shvatila sam sve",zvuk mi se cini suvise vestacki,nema dovoljno ostrine u poredjenju sa originalom i uopste je previse "zatvoren",ovo poslednje vazi za sve(mislim na zvucnu sliku).Isto za JV zvuk treba jos efekata,hala,delaya.U pesmi "Shvatila sam sve" uz harmoniku u forspilu ide trubica sa bas dosta efekata.
Ne zameri,tvoja svirka je besprekorna,komentar sam bacio samo onako,pozdrav druze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nema druge Putine, nego kupuj gw8 ako mislis da to zvuci kako treba
![]() @Bobane,ako smem da pitam,na kojim zvucnicima si slusao snimak? Hvala |
![]() |
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@Vule
Na istim zvucnicima na kojima sam slusao i originale snimljenih pesama,slusao sam jedno pa drugo-uporedjivao,jer sam hteo da proverim ovo moje zapazanje pre svega zbog sebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Hvala @Bobane
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Hvala puno!
@Bobane ima u toj pesmi truba na desnom kanalu se cuje,za efekte treba vise to da ali ja ne stavljam puno jer moze da bude problem kad stalno sviras po razlicitim salama.Bolje manje pa ako treba onda po potrebi na svirci da se doda.A boja harmonike jeste u tim pesmama malo vestacka jer nije sempl flute registra vec je pomesan a sempl pikolice je bezveze. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|