Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 21.03.2011, 19:43   #13
aleksandarba
Banovan!

Registrovan/a dana: 30.05.2009
Downloads: 462
Uploads: 1
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
aleksandarba befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Drage kolege,vidim da pricate dosta o RAm memoriji i problemu sa njom,Ja imam PA800 vec 3 godine,Italijanska verzija(za slucaj da postoji druga)i u startu sam imao probleme sa njom,desavalo mi se da u sred svirke zablokira i nece da proradi nista,mogu da koristim ritam i boju koju sam prije toga odabrao ali nijedno vise dugme nece da radi niti mogu da promijenim ritam ni boju,ni da koristim prelaze,varujacije...ma nece nista.Covjek gdje sam je kupio zamijeni i stavi novu plocu jer je naravno u garanciji,opet isto...Ubacivao sam O.S i Resuese svaki cas,mucio se maltretirao,ma psovao i Korga i sve zivo.I onda mi jedan covjek fino kaze,posto me pustio da se zestoko izmaltretiram,KUPI TAJ KOREKTOR NAPONA VISE I PAZI JE OD VIRUSA.Mogu vam reci od kad sam ga poslusao radi ko sat,Napominjem da sam zbog napona jednom i sa Rolandom G70 imao slican problem,naime nije htio da pokrene sistem sve dok nije stigao dobar napon,zaboravio da ga prikacim na korektor sa PA800.Tako kolege kad imate problem sa klavijaturama,novijim i sa velikim O.S. prvo provjerite napon da ne bacate pare uzalud.Pozdrav
aleksandarba je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije