Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > DEMO > Demo snimci

Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 19.03.2011, 19:20   #1
muamerboss
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
muamerboss befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@VUNIMRAV

I ja dijelim isto misljenje sa tobom,ako vec mozes odsvirati nesto zasto onda koristiti Intro..Danas,sutra cu zasvirati na necijoj klavijaturi ,a on mozda nece imati Intro na pjesmama koje hocu da odsviram ..Zato ja vise volim da sve sto sviram mogu odsvirati na bilo kojoj klavijaturi,a da to zvuci isto,ili priblizno isto ... ..
muamerboss je offline   Reply With Quote
Star 19.03.2011, 19:30   #2
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ljudi a ja mislim drugacije..Pa zasto ne bih neko svoju kljavu sredio i intro ako treba ali da to onda zvuci da ubija i sto bolje....Mislim ne da sve bude intro nego jos instrumenata kao sto to radi i jedan orkestar..jbg pa ni tamo ne svira sve jedan covjek zato i jest sve na svome mjestu i orginal....Sta me briga sta ce reci gosti heheheh ako im treba muzika uzivo treba a ako ne nek slusaju kasete,pa ce cuti da ima razlike orginal od uzivo odsviranog..bio to intro ubacen ili ne...Svaka cast ljudima koji mogu sve da odsviraju i da stignu odma bez intra i namenskih ritmova ali znam da nije bas jednostavno pogotovu kao sto ja sviram npr...Harmonika+modul i nemam ruku vise da pritiscem dugmad kad treba nego se borim i nogamaAl eto svako ima svoje misljenje i ne mora da znaci da neko ne zna da svira forspil ako je snimio intro..

Sto se tice tebe kolega rekao sam vec dobar si muzicar i samo tako nastavi....Poooz
zeljko je offline   Reply With Quote
Star 11.04.2011, 10:56   #3
muamerboss
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
muamerboss befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@zeljko,ok je ako na intro nasnimas neke instrumente,ali ja govorim o intru na kojem je snimljen forspil,tj. da ti nikako ne sviras ..Zato kazem,nemam ni ja nista protiv intra da sve to zvuci bolje,ali da ja sviram "glavni" instrument na forspilu,ako me razumijes
muamerboss je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:55

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije