|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Dzenan - Strah me da te sanjam(Am)
-----F------------------G-----Am- Bar nocas nemoj nigde daleko ---F--------------G------Am- e da sam onda rekao to --------C--------Hm- kad bi tad bilo sad --------Dm------------Am- da mi Bog da sansu tu F-------------G------------D-- pa da vidim s'neba poruku -------C--------Hm- Ne bi svanuo dan ---------Dm----------Am- sto na dobro ne sluti F-------------------G----------Am- dan zbog kog ne vredi ustati Ref: Am-----------------------D-(Dm) Nekad me strah da te zovem G-------------------------Am- jer znam da neces me cuti Am------------------G---- nemam ja godine tvoje F-------------Em---------Am- da me tuga ne zna ubiti Am-----------------------D-(Dm) Nekad me strah da te sanjam Am---------------------D-(Dm) iz svakog sna jos se budim C------------Hm-----Dm-----------Am- eh nemam ja mrvu tvoje hrabrosti F------------Em---------------Am- pa do jutra ne smem zaspati (forspil modulacija na Hm) E---------------------Hm- Eh nemam nemam ja E------------------Hm-- od tebe ni pozdrava E-------Hm-E------------Hm- ni zaveta, da ga poslusam -------G-------------A------------Cism- kada kazes mali, dalje moras sam Ref: Cis-----------------------Fis-(Fism) Nekad me strah da te sanjam Cis---------------------Fis-(Fism) iz svakog sna jos se budim E------------Esm-----Fism--------Cism- eh nemam ja mrvu tvoje hrabrosti [2x] A------------Asm-------------Cism- pa do jutra ne smem zaspati
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|