|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Sasa Matic - Andjeo cuvar(Cism)®
Cism------------------- U bolesti i u zdravlju Cism------------------ u bogatstvu i u bedi D---------Cis7----Fism--------- tvoj sam---------andjeo cuvar Esm---------------- U sreci i u nesreci A------------------- u moci i u nemoci As-----------------Cism tvoj sam andjeo cuvar Cis7------------------------------ Da kad me zovnes, stvorim se Cis7------------------------------ da kad ti smetam, sklonim se D-----Cis7----Fism- verni andjeo cuvar Fism--------------------- I nikad da ne dozvolim A------------------------ da nekog ludo zavolis Esm7----As7-----Cism- k'o tebe andjeo cuvar Ref: Cism----------H---- U dobru bicu dobar A-------------------As-- u zlu jos dva put bolji Fism--E--As- bi-----cu ja Cism----------------H------ Da dignem te kad padnes A----------------As-----(Fism) i ne dam ti da stanes Cis----------C----A------As---Fis i pobesnim ako ljubis drugoga(samo bass) Esm7---------------------- Svojih se krila odreknem E----------------------------- jer ne mogu da poreknem Esm----------------------(A) da ipak samo covek je As------Cism- andjeo cuvar
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (17.03.2011 u 11:36 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | cirkomusic (17.03.2011) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|