|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
antalus1000@hotmail.com
ako moze i malo objasnjenja. probao sam neke moje kombinacije ali.....nije zvaka za seljaka ![]() usput sta ima kod tebe. nisam stigao pre da se povezem jer me nesto mucio signal ceo dan nije bilo signala. |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.12.2006
Downloads: 1075
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ako hoces vec da sam svira sve onda pusti fail kad vec ne znas da sviras
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
hocu da radim ritmove da imaju originalne prelaze i slicno.
madjutim za varijacije uzimam nekoliko taktova pa mi bas sara po svojoj volji i dolazi do smene akorda a ja zelim to da prepravim inace ne koristim taj midi ![]() '' usut Alennios'' jel mozes da mi posaljes i tu tvoju verziju 2.38 na moj email i Pin2 jer ovaj moj stw 2.38. je prihvatio kodove ali nema u sekciji znak pitanja sad mogucnosti da se on aktivira ![]() samo stoji info ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
proradilo je cudo
![]() nema potrebe za pin2 kodom ni za slanje stw ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pozdrav. Gde se nalazi ta opcija "note edit" ? Imam aktiviran plus paket ali ne mogu da je pronadjem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pronasao sam. Pa ovo je isto kao i kod mene na klavijaturi,ista opcija ima i u Cubase sx.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
jel ima neko iskustva sa tim opcijama. mene muci saranje basa i hteo bih da podesim da mi bude cist ritam
![]() razume li se neko oko toga jer ja znam da mogu da menjam note ali ne znam koje da upisem da bih prepravio taj bas ![]() ako moze malo pomoci,nasta treba da obratim paznju i sta je najbitnije |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kako, note, podesiti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|