|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
@pepini
Vas post nema nikakvog smisla! Ako Vam je zao @enab,slobodno pod ruku sa njim i nemojte vise dolaziti ovde!!Sta biste Vi...odmah da downloadujete??!!Ocigledno niste procitali ni"P"pravilnika,i zato moj savet je da ga sto pre procitate,i tu imate kako mozete da downloadujete Ovde parazitima i grebatorima NIJE MESTO!!!
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (13.03.2011 u 10:08 sati) |
![]() |
![]() |
#2 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
pepini
Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 09.02.2011 Postovi: 5 Rekao HVALA: 0 Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova Downloads: 0 Uploads: 0 Opet se zale oni koji nista korisno nisu ni uradili na sajtu...molim clanove da ne obracaju paznju na ovakve slucajeve,hvala Citat:
Moderatori moraju da citaju i trpe i ono sto mozda ne bi trebali i sto ih ne zanima a clanovi ne moraju...ne znam odakle onda nervoza i nevaspitanje kod pojedinih clanova foruma,oni imaju mogucnost da citaju samo ono sto zele,takodje i da pisu? Pametnije je prosetati na svezem vazduhu nekad nego ispoljavati svoja nezadovoljstva ovde. |
|
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|