|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Belaj boy
|
![]()
Definitivno ti treba bolja harmonika.......Nezadrzivo juris ka poziciji najboljeg harmonikasa Hercegovine.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
ma to je moj "coek"
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hvala momci mnogo
![]()
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Ma ako skupiš lova, kartu za brazil i juri tamo brazilke sa ovo Tico Tico .... neli svi kažu bolje ekskurzija nego instrument
![]() ![]() Btw, šala na strana .... sve si odsvirao onako šmekerski i cool. ![]() Baš zer gud ![]() ![]() Promijenjeno od Ace (01.03.2011 u 23:17 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
cuje se da volis da sviras ali daleko je to od savrsenog.
Nemoj da te komplimenti zavaraju.Da bi postao Br.1 u Bosni i Hercegovini treba jos mnoogooo mnogooo rada a cuje se da imas potencijala za tako nesto. Kao prvo bez dobrog instrumenta neces nista uraditi,zato skupljaj pare za jedan dobar PRESIDENT.
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hvala vam cika Nesa na dobronamjernoj kritici
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
Da ponovim:mislim da imas potencijala da budes odlican muzicar! mislim da je to dovoljan kompliment sa moje strane.
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Mislim da je Dell jos mlad decko i da sa obzirom na godine sasvim dobro barata svojim instrumentima. A verujem da razlog sto ne poseduje neki,, skuplji,, ili ,,bolji ,,instrument kako ste pisali nije sto je glup ili ne zna sta valja vec su mozda i finansije ogranicene posto jos zivi sa roditeljima i ne zaradzuje svoj novac....(kao i vecina nas u tim godinama).
Tema je demo snimci a postavljanje demo snimaka nije ujedno i prijava na natjecanje ......pa bi vas zamolio da ne dajete ocene vec je dovoljno ako napisete dali vam se svidza i sta biste vi jos doradili ili objasnite kako da isprave eventualne greske. Ne moramo nikoga hvaliti do neba ali .... ako vec ukazujemo na neke propuste kod mladzih,radimo to na takav nacin da time ne izazivamo gubitak volje ili razocaranje kod doticnih. Polazim od toga da ni jedan komentar na bilo cijem demo snimku nema nicega ,,licnog,,vec se odnosi samo na postavljeni demo snimak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Iz dosadasnjeg iskustva,sam se nacitao svega i svacega sto se tice DEMO sekcije,i veliki procenat(ne bi znao tacno koliki) su nerealni komentari.Uvek sam preferirao racionalnost i konkretne realne komentare,i mislim da je to ok.Primetio sam da dosta clanova hvale drugu stranu kako su"extra,super,najbolji,majstori",itd da ne nabrajam..a dosta od tih clanova su veoma slabo ili nikako muzicki potkovani,niti imaju nekog muzickog iskustva,osim u kucnoj varijanti.Naravno da prijaju komentari hvale(to je i normalno),ali realnoast je sasvim drugacija.Po meni bolje biti i ostriji sa komentarisanjem ali bez vredjanja i omalovazavanja,nego ga hvaliti,a on ne zna sta je na pr:gis ili as ili da su to razliciti akordi. Svako ima pravo na kometar,i svako gleda sa svog aspekta,i zato neki put ostajem suzdrzan da ne bi bio preostar.A ako ostavim komentar,mislim da sve sto napisem,tako i mislim jer sam dovoljno kompententan da dam svoj sud o tome jer moje 25 godisnje profesionalno iskustvo mi to dozvoljava.
Dell je mlad decko koji ima veliki potencijal,i verovatno ce postati jedan dobar muzicar,koga ce da cene i postuju,njemu trenutno nedostaje razliciti stilovi u balkanskoj muzici(ako sam dobro primetio)vise preferira dvojku i sumadiju,i treba mu repertoar koji se stice godinama sviranja. Iskreno se nadam da ce mozda i postati harmonika no_1 u hercegovini,ali ima vremena....
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (17.03.2011 u 20:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
dell sinko....samo vezbaj,vezbaj....
![]()
![]() |
Favoriti |