|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.09.2008
Downloads: 169
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PA500&PA800
![]() |
![]()
Nek oproste mi tvoje godine mlade
i snovi sto ih sanjas uzalud jer necu da ti laznu nadu dajem ja ne mogu ti biti ni ljubav ni drug I mozda da mi nisi za srce prirasla sve ovo ja ti ne bih ni priznao al' da me shvatis, dovoljno si odrasla nikada ne bih te povrijedio Ti, andjele bijeli bez krila ne bih to podnio da iz ljubavi sa mnom si bila a meni samo jos jedan broj Ref. Nisam te vrijedan jer ko nijedan tvoje bi snove srusio i tvoje srce na mome dlanu u pepeo pretvorio Nisam te vrijedan jer nisam vjeran krv je u meni necista i zato idi jer samo zelim da te od sebe sacuvam ja I bolje da u pjesmi ostane ovoj ta magija sto spojila je nas nek rodi se u svakom sjecanju novom kad vjetar ti o meni donese glas Jer mozda da mi nisi za srce prirasla sve ovo ja ti ne bih ni priznao al' da me shvatis, dovoljno si odrasla nikada ne bih te povrijedio Hvala! Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 22:45 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Sako Polumenta - Andjeo(Am)ÂŽ
---------------------Am----------------- Nek oproste mi tvoje godine mlade Am-------------Dm--------E-- i snovi sto ih sanjas uzalud E---------------F-------------------- jer necu da ti laznu nadu dajem F---------------E----------------------- ja ne mogu ti biti ni ljubav ni drug E-----------------Am------------------ I mozda da mi nisi za srce prirasla Am------------Dm--------------E- sve ovo ja ti ne bih ni priznao E---------------------Dm------------------ al' da me shvatis, dovoljno si odrasla Dm-----E--------------------- nikada ne bih te povrijedio ----F--------G----------Am- Ti, andjele bijeli bez krila Dm--------E7---Am- ne bih to podnio -------F-------G-------------Am- da iz ljubavi sa mnom si bila ---------E---------------------- a meni samo jos jedan broj Ref. E7---------Am---------------------- Nisam te vrijedan jer ko nijedan ----------Dm----------- tvoje bi snove srusio ---------E---------------------- i tvoje srce na mome dlanu -------Am--------E7- u pepeo pretvorio ------------Am------------------------- Nisam te vrijedan jer nisam vjeran ----------Dm----------- krv je u meni necista --------E------------------- i zato idi jer samo zelim -----------F-----E7--------Am- da te od sebe sacuvam ja
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 22:46 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|