|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Kraljevo
Downloads: 167
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: koeg i30
![]() |
![]()
jel ti original windows 7?? Ako nije onda disk nije lepo narezan ili instalacija ne valja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
nije originial,instalirao sam sistem vec jednom sa istog diska,i intsalirao sam ga ne nekoliko drugih kompova,sve normalno,ali kod mene nece da pokrene instalaciju....imam 3 giga rama i sva tri sam posebno vadio sva tri su kingston...800mhz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.02.2011
Downloads: 27
Uploads: 2
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Kazoo,Roland Prelude ,yamaha psr 240, scandalli 96 basova, akusticna gitara
Interesi: spavanje
![]() |
![]()
pogledaj u Biosu dali sve stima sa pokretanjem cd-a (koji medij ima prednost boot).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
ima dvd-rw jedino prikacen na komp,i u njega stavljam disk,ali ne krece instalacija,evo jutros kad sam upali komp pokazuje mi nesto kad pokrenem komp: reset cpu frenqunecy ili tako nesto... .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Pokusaj za pocetak da stavis bios na default i onda samo odaberi da ti je prvi boot CD disk i sejvaj tako .Ako nebude startovala instalacija mislim da ces morati da menjas procesor.Na osnovu toga sta pises da si pokusao da vadis i stavljas ramove pojedinacno znaci neverujem da su otisli bas oni prije bi bio moj glas za procesor .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
stavljao sam da mi prvi boot bude cd,tj dvd,ali nece....moram probati na default,a da li da probam da resetujem maticnu plocu?
Dodato: i da dodam hteo sam da preinstaliram sistem jer je poceo da baguje zbog nekih virusa,medjuti sad je poceo da se restartuje,i neka plava slika stoji jedno 5-6 sec i restartuje se ![]() Promijenjeno od mkorgpa500 (20.02.2011 u 17:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.02.2011
Downloads: 27
Uploads: 2
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Kazoo,Roland Prelude ,yamaha psr 240, scandalli 96 basova, akusticna gitara
Interesi: spavanje
![]() |
![]()
probaj u biosu diseble hard disk
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|