|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.07.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 359
Uploads: 1
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Tyros 1
![]() |
![]()
kad god se aktivira flopy, tj ubaci disketa, izgori neki pretvarac od 5 volti, tako da je bruka, em ce me odrati em ko zna jel moze sta da se uradi. probao sam druze 3 druga uredjaja nije htel, uspeo je decko da digne sistem( tj majstor, i nije prevarant, dobar je decko) i kad je probao beckup da vrati opet nije hteo da ucita flopy, a ne zna ni on kojim cudom je uspeo da ucita operativni sistem. zanima me da li moze da se zanemari flopy, i da se preko kabla MIDI to USB ubaci beckup i neki set, a flpy da izvadim i razlupam.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
zna li neko uopste postoji li neki nacin da se ubaci set u klavijaturu bez flopy-a, bilo koji nacin, ajde kolege razmislite
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Drago mi je sto taj majstor nije prevarant, kao sto si rekao,... a dobro je i to. sto si konacno podigao operativni sistem,...
Ne postoji nacin da preko midi kabla i sl, ubacis bilo sta u pa50,... moze samo preko slota na kom kacis flopi,.. eh sada da li ces da na to da ukljucis neki drugi externi citac podataka, ne znam, verovatno moze!!!! Iz svega ovoga sto je napisano do sada, ja mislim da ti je otisao connect slot za flopi na ploci tvoje masine,... kako resiti,... ja ne znam, na zalost!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
valjda zna majstor, to je nesto i pricao, podigao mi je sistem al ne moze sad da ubaci fabricke ritmove i boje, da uradi beckup, isto zeza flopy. ne znam, danas konacna odluka, videcemo na cemmu sadm. hvala kolege.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|