|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Hvala makso na svemu recenom
Dodato: DR Neso bas maksimum , ne moze vise Dodato: Evo i jedne rumbice , u pitanju je pesma ambis ja i kolega pevac izvodimo .Ritam sam radio sa intro a distorzije gitara sam napravio na kljavi , nisam koristijo iz sinta distorzija gitaru , vec sam uzeo jednu bez pa sm joj dodo parametre i dobio pravu .Procenite dali je to to , a cak sam uradio i mali spot na zadatu numeru .. ![]() Dodato: Snimak je sa zive svirke ja sa pevacem , peva pesmu gordana . Ritam moj disko sa introm ... uzivajte ![]() Dodato: Evo jedne balade u izvodjenju kolege pevaca , malo mu je tesko da otpeva jer je on pravi kraisnik hehehe , al je moro jedna ga dama naterala . Upitanju je pesma od N.B. Baje Dodir neba , to je maksimalno obradjen midi fajl za psr yamahu plus mu ja nekad odsviram linije volumen mi je isti ko na ritmovima , lepo je zvucalo na razglasu , a bogami i na ovom snimku . Odslusajte i ocenite ![]()
http://www.rlmusic.co.uk/rlm3/korg-ms20-vintage/ ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od gagan (17.02.2011 u 05:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|