|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@nadam se da cu vas uveriti uskoro kada postavim demo snimke sa konvertovanim stylovima od serije G 800 i G70.
Mislim na interne stylove ovih klavijatura.
#3 |
Nishki
|
![]()
Vracamo temu iz mrtvih a?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
![]() |
![]() ![]() naravno,citajuci tvoje i vuletove postove u ovoj temi a i jos nekih kolega hteo sam da kolegama pocetnicima dam dobar primer ,da procitaju kako treba da se diskutuje o nekoj temi ovde a ne da pisu samo da bi pisali radi skupljanja postova. Tema je jako zanimljiva,a misljenja i ukusi su naravno razliciti.
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Slazem se kolega Neso za temu,.. evo i ja kao bivsi Rolandovac, cekam vec dugo reikarnaciju stare serije G.
Naime,..moja prva klavijatura je bila G 800, a druga na kojoj sam sada je korg pa80. Presao sam na korga, zbog semplova, naravno,.. user memorije,... flash memorije,... hard diska,.... zato sto mi ne treba solo klavijatura gore,... kilaza,.. U pocetku nisam mogao da se naviknem na mekani korgov zvuk ritma,... nekako tupavo mi je zvucao,... ali moze i to da se dotera,... a da je praktican, praktican je,.. super je editovanje,... za live DALEKO ISPRED g800 Ali i danas mi zao sto nemam onako otezanu i kvalitetnu rolandovu dirku,... i one kvalitetne plasticne dugmice,... probao sam 2xpro, takodje im je dirka uzas u odnosu na staru roland G seriju,... G 70 ima tu dirku, ali nazalost korg 2x ga sije u svemu ostalom. takodje se secam nylon gitare i acoustic klavira na rolandu koji bolje zvuce nego na tritonu semplovi,... jos kad mu editujes relaese,...kraj price. Neshvatljivo mi je sta to ceka Roland i ne izbaci vec jednom aranzer sa semplom,... izgubio je veliko trziste!!! Sada toliko imas materijala za korga, isto kao nekad za rolanda,..ma i vise. Ali mrka kapa,.... evo kurzweil se tesko povratio,... jedva,.... a nekad je bio zakon,.... |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
@nesaband
mislio sam konkretnije ovako... da li smatras da ce GW8 moci da posluzi narednih 10-15 godina... da ce i dalje dobra biti pored pa5xpro, pa6xpro (ili sta ja znam sta ce vec do tada korg izbacit)... jer danas i dalje rolandova G serija se mnogo koristi, i ritam masina zvuci "masnije" i meni mnogo ljepse od recimo kolegine pa800 (mozda je on nije dobro sredio, al u to necu da ulazim)... razumijes sta zelim da kazem? tema ovoga je : noviji roland-ov aranger, al da zvuci kao G1000 ili EM2000, ima arangera, da zvuce jednako dobro ili jos bolje, to jest GW8 je bolja naravno... al nije to to u usporedi sa starom G serijom.... pozdrav Zeljko
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@avangard band
Zbilja mi nije jasno koja je poanta?Ako se traži Roland-ov aranger da zvuči isto ili bolje od G1000 ili EM2000-to postoji!I šta sad???
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
@zlatek
postoji, naravno... al da ce bit dostojan kao G serija.. ne... vidim da me ne razumijete... pa hajd necu vise pisat na ovu temu... pozdrav Zeljko
#9 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
[quote=avangard_band;172787]@nesaband
mislio sam konkretnije ovako... da li smatras da ce GW8 moci da posluzi narednih 10-15 godina... da ce i dalje dobra biti pored pa5xpro, pa6xpro (ili sta ja znam sta ce vec do tada korg izbacit)... jer danas i dalje rolandova G serija se mnogo koristi, i ritam masina zvuci "masnije" i meni mnogo ljepse od recimo kolegine pa800 (mozda je on nije dobro sredio, al u to necu da ulazim)... razumijes sta zelim da kazem? tema ovoga je : noviji roland-ov aranger, al da zvuci kao G1000 ili EM2000, ima arangera, da zvuce jednako dobro ili jos bolje, to jest GW8 je bolja naravno... al nije to to u usporedi sa starom G serijom.... I dalje kolega nisi naveo ni jedan tehnicki podatak da bi mogao tako nesto da tvrdis. Ja sam samo rekao da GW8 moze jako priblizno da zvuci kao G1000 a ti meni ovde postavljas neka imaginarna pitanja koja nemaju veze sa ovom temom. svaka klavijatura ima svoj vek trajanja i kad istekne onda postaje retro.
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
mlatite praznu slamu
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzer, em2000, g1000, ili, kao, noviji, rolandov, zvuci |
Alati tema | |