|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.02.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Bilo bi jos dobro kada bi mogao da se koristi neki karaoke player, tipa vanBasco uporedo sa FL studiom, jer asio driveri blokiraju direct sound.. je li zna neko mozda neki nacin? da se iskoriste cari "nabudzenog" glasa u FL studiu sa nekim karaoke playerom, dobro bi bilo za kucne zurke.. pozz svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.08.2010
Downloads: 282
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 58 puta u 51 Postova
![]() |
![]()
@rul3z
Znas da na mom kompjuteru (integrisana zvucna kartica) radi fl studio i midi bez problema, ali kada smo to isto pokusali da napravimo kod mog drugara na laptopu, susreli smo se sa istim problemom, nikako nismo mogli napraviti glas i midi zajedno da idu. Ustvari na mom kompjuteru radi midi preko Roland sound canvasa + fl studio sa harmonizerom, bez ikakvih problema Jasno je da problem postoji na nekim racunarima. Brzo smo odustali od trazenja rjesenja, tako ako ti nadjes rjesenje u svakom slucaju javi na forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.02.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pa izgleda da je problem kada se koristi Asio4All za mic, procitao sam da Asio "zakljuca" sound hardware i da se ne moze reprodukovati zvuk.. ja sam na ubuntu-u uspeo (dok sam ga koristio) da koristim sve, ali na win7 nema sanse.. kontam da postoji neki nacin da se poveze asio i direct sound u jedan output preko nekog 'virtuelnog' tunela ali nisam nasao slican program za win, ako neko zna molim da javi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|