|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 17.09.2009
Mjesto: Kragujevac
Downloads: 387
Uploads: 1
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland Fantom
![]() |
![]()
Ma naravno, i ja sam tako isto. Mucio sam se nekoliko godina sam, i naravno nije bilo velikog napretka, a kod sam krenuo kod profesora, napretka je bilo odmah posle 5 casa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Bas tako.
Mlatio se sam veoma dugo, nisam mogao da spojim levu i desnu ruku. Cim sam krenuo kod profesora , posle par casova ide samo ![]() Steta sto ne nastavih da ucim !! PS.Bili skupi casovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.01.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
jevtabg ako zelis da nastavis sa ucenjem,javi se na pp da ti preporucim nekog jeftinijeg profesora(ako si iz Beograda).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.02.2011
Mjesto: Niš
Downloads: 113
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Pa50sd
![]() |
![]()
ako nije tajna bas me interesuje koliko si placao casove (jer kazes da su bili skupi), ja sam iz nisa sa profesorom radim mesec ipo dana, i naplacuje 5e po casu. Skolovan profesor sa preko 30godina iskustva... koliko napracuju gore u bg-u?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.01.2011
Downloads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ja placam koliko i ti kolega Nautica,a mislim da je ovde u BG-u prosek 10-15e,ima naravno i skuplje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.02.2011
Mjesto: Niš
Downloads: 113
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Pa50sd
![]() |
![]()
pa ima i ovde skuplje, naravno svi gledaju da zarade. Ali je problem kada trazi 10-15e jos trazi da mu ides na kucnu adresu, pa i da odes kod njega nije problem vazno je da hoce da ti pokaze jer ima ljudi koji samo pare hoce da uzmu, meni ovaj profesor je komsija (takoreci) i dolazi kod mene, ucim na svojoj klavijaturi sto mislim da je veoma vazno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ako se dobro secam bio je 10e cas.Svaki put dvocas mu dodje 20 jura.
A to je bilo pre 10+ godina , u doba krize, tako da je bilo skupo. Nema se vise vremena za ozbiljno sviranje -poso,zena,deca ![]() Pomalo za svoju dusu i to je to . |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|