|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Hehehe
![]() Ova ti stvarno dobra! ![]() Ma, sinoc sam se iznervirao jer sve trebalo da bude vrh, i onda se samo redjala sranja... Taman snimim jedno dooobro parche, a snimi i ona mene, i sve lepo krene, kad eto ti vraga! Dodje neki kromanjonac 3X3 sa lancem od 50 kila oko vrata i u nekoj novoj mechki, i pokupi je... Usrano veche! Da sam bar bio pijan, pa da mogu da se pravdamm nego sam bio suv k'o drenovina! ![]() Ma, k'o ga shisha... Ce bude dobro sledeci put... ![]()
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Buraz poslusaj mene nikad ne planiraj unaprijed pusti brate nek ide svojim tokom i manje pice gledaj jer ces plakat na kraju kao ja.heeee. Budi mi pozdravljen i nemoj te ovo pricati okolo da se sazna.haaa
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Sve je bilo kako treba dok sam pio, shto je najgore!
![]() Ja kad popijem, onako kako treba, bude taman emocija za dobru svirku! ![]()
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Buraz mislio sam (PICE) a ne piće jebiga moja greska sve pisem bez kvacice.
Moj jedan profesor u skoli nije mogo reci (Č), uvijek kad bi rekao Č zvucilo bi kao C,onda kad bi nama diktirao da nesto napisemo on bi rekao : Covijek!-S kvacicom na (C)
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Heheh
![]() Jbg. Cirku mogu da batalim, ali zene... Ne ide mi nekako! ![]() Kad vidim neku da me merka, ja pravim pauzu! ![]()
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ma ti si moj covijek ako se ikad sretnemo u zivotu ima brate da se napijemo i placemo a PICE ce da nas tjese vald ce neka da se sazali jednom mi je upalilo vald ce i drugi put samo brate pustis suzu i evo ih probaj drugi put na svirci da places mozda bude bolja brija ..hee Pozdrav
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Hehe
![]() Jes! Ce probam... ![]() Samo navrni! Za pijanchenje sam uvek raspolozen! ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bruke |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|