|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.07.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 359
Uploads: 1
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Tyros 1
![]() |
![]()
probao sam druze, kupio sam 10 disketa, i svaku probao isto pise. otvorio klavijaturu, zamenio citac, opet probAO diskete i opet isto, ne znam sta se desava, poludecu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.08.2009
Mjesto: S.Mitrovica
Downloads: 453
Uploads: 3
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg PA80, Korg Triton TR
Interesi: sviranje pevanje mzika!!:D
![]() |
![]()
Stvarno mi je zao! jesi odneo kod nekog majstora?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.07.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 359
Uploads: 1
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Tyros 1
![]() |
![]()
nisam jos, prvo da vidim zna li neko nesto, tj da li moze da mi pomogne. a ako ne, moram nositi kod majstora.... al ne znam sta cu da radim vise
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Kompjuterski floppy drajv ne pase na korgu. I ja sam to probao, ali su samo fizicki isti. Drugim recima, mora se kupiti, ako je u kvaru, floppy drajv za sintisajzer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2008
Downloads: 533
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
![]() |
![]() Citat:
Ja sam stavljao sa racunara i radi bez problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.02.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
to bi bilo super ali stvarno ne vjerujem jer sam probao pre 7-8 godina na roland va76 i nije radi pa sam morao da narucim iz subotice orginalni jer kompj.jednostavno nije mogao da se instalira.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Milose, ja mi mislim da ti se prilikom poslednjeg ucitavanja tudjeg nepoznatog seta poremetio global, tako da ti je flopi ok, samo treba da loadujes tvoj stari global,.. ali kako kada ti flopi trenutno nista ne ocitava, a koliko sam razumeo nemas ni sd, ni hard, pa da ga ucitas tvoj stari global iz tvog seta koji si koristio.
Sto znaci ili factory reset, pa zatim nadam se da imas tvoj set na nekom flopiju, ako ne, znam u smederevu majstora koji ce ti za 10 eura srediti stvar. Naravoucenije: kada na pa seriji ucitavate novi set ucitavajte samo , perform i style posebno, bez globala i programa. Suprotno moze dovesti do ovakvih problema, ili moze se desiti da vam potenciometri, slajderi rade samo na maksimumu, ili nikako, ili da vam izbacuje na bojama isti efekat non stop, ili rade boje bez efekata ili slicno,... Ne UCITAVAJ GLOBAL ubuduce!!! Promijenjeno od pedjajazz (11.02.2011 u 01:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|