Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 24.01.2011, 00:28   #1
gega
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
gega befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard **

Kolega gagan....na ovu temu je vec pisano uzduz i popreko,cak vise puta. Zasto otvarate istu temu. Radi se o greski proizvodzaca komponenti. Sto se Ram memorije tice,ona ima uticaj na rad klavijature ali nece,,pregoreti,,zato sto je,,pretrpana,,i sto se ,stavlja svasta,, Ima svoj kapacitet i nema pretrpavanja...dalje...ako podaci na njemu nisu ispravni,izazvace smetnje u sistemu rada ali NECE SE PREGREVATI zbog toga. Pregrevanje ustanovljeno je potice od greske na maticnoj ploci sto je nezvanicno i priznato sa strane proizvodzaca. Svako ko je u zivotu menjao ili ugradzivao RAM memoriju u klavijaturu ili racunar zna o cemu pricam.
Isti taj RAM mozete kupiti za 30 a i za 70 Evra... gde je kvalitetnija izrada kao i kontakti a na skupljima i pise da su provereni pre pustanja u prodaju pa je jedan veliki zig proizvodzaca na pakovanju gde se mozete obratiti u slucaju kvara.Ovo je veliki propust sa strane Korga kao i lampice na PA2x pro.

PS. Nijedan ram u klavijaturu se ne lemi vec se ustekava...kao serviser bi ste trebali slutiti. :-)

Promijenjeno od gega (24.01.2011 u 00:30 sati)
gega je offline  
Star 24.01.2011, 00:34   #2
gagan
Odomaćeni član

gagan's Avatar

Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
gagan befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

kolega gega , kao prvo smljao sam na los kvalitet ram memorija , ali sam dosta citao po forumima da zamenjuju maticnu plocu prilikom takvog kvara . Ja koliko znam ram kad zvekne u racunaru , zamenimo istim i to radi , al zasto se menja i maticna na korgu .....
to me zabrinjava da nije ta memorija uradjena kao zaliven cip na samoj maticnoj , ako
je to onda definitivno otkazujem kupovinu pa800 neka skupi koliko mu fali pa neka pazari pa1x

gagan je offline  
Tema zaključana

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:35

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije