|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
najbolje bi bilo da klavijatura moze za svaku pesmu da zvuci kao na CD-u.
Mozda ce i to jednog dana moci ali ce onda klavijatura biti preskupa za nase ionako prazne dzepove. Naravno da mozes da sredis PA800 da zvuci odlicno ali to sto ti trazis tesko da ces dobiti.
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.03.2010
Downloads: 309
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 8 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Onda bi svirka uzivo izgubila smisao ako bi zvucalo kao na CD-u...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
nebitno mi je za ove pesme, to sam dao samo primer da mi neko kaze da li takav zvuk moze da se dobije na ovoj klavijaturi... a nesto kombinujem kuci pa bi pokusao da odradim tako nesto, nebitno za zivu svirku
![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja ti garanutjem da moze da zvuci 80% isto samo ako imas srece pa da se dokopas ovih samplova bubnjeva i sinth boja, zahtjeva malo vremena ali moze + sto ti na PA800 imas brdo mogucnosti da uradis EQ u samom sintu tako da uz odgovarajuci sample ...zvucat ce skoro identicno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Pustis matricu i uzivas!!!Prodje 20 dana,pesma je vec izduvana!!!!I tako u krug!!!!
![]() Sve sto su ti naveli je tacno!Samo treba doci do pravog materija za klavijaturu i naravno zagrejati stolicu!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2007
Downloads: 833
Uploads: 1
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
moci ce da zvuci uskoro na korg pa3x semplovi ce biti u wav formatu ako sam dobro razumio...a na korg pa800 drug samo stavio HOUSE i pali..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
znaci kljuc svega je da nabavim semplove haus bubnjeva
![]() msm da tema moze u lock
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ne moze nikako da zvuci tako opste je poznato zbog cega ...moze samo da zvuci vernije datoj pesmi .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|