|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
ostavi sve na L&R znaci lijevu kutiju u L desnu kutiju u R i... dakle samo po jedan kabel u kutiju iz miksera a onda iz kutije u kutiju i tako lijevo i desno i dobices da ce sve 4 kutije raditi na 4 ohma...........i iskoristit ces maximalnu snagu mixera; tako ja koristim 4 kutije.. to je moja preporuka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.11.2010
Mjesto: Split
Downloads: 464
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Dakle na ovaj nacin iskoristim cijelu snagu miksera, to je ono sto mi i treba s obzirom na recimo konkretan prostor, a daj mi reci kad stoji na opciji L/R, sa kojim klizacima pojacavam ili smanjivam lijevu a s kojim desnu stranu? Od kolege bravo9 sam skuzio kako reguliram ako je na opciji aux1/mono i aux1/aux2, al sto je sa ovom prvom, kakovu ulogu imaju klizaci AUX1 (pretpostavljam sve je na njemu izgleda u tom slucaju), koja je uloga klizaca AUX2 te zadnjeg ST?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
sve je na st... znaci pojacavas sa st i jednu i drugt jer taj st je u biti stereo. kuzis?
Promijenjeno od mojjmbg (19.01.2011 u 23:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.11.2010
Mjesto: Split
Downloads: 464
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Aha, e sad mi je jasno, evo trenutno danas necu moci to probati, ali sutra cu sve vidjeti na licu mjesta. Dakle pri ovoj opciji klizaci na AUX1 i AUX2 nemaju funkciju, a isto tako opcije po kanalima, takodjer aux1 i aux2 nemaju dakle funkciju kad je stavljeno na L/R?
Puno vam hvala na pomoci, sutra cu vidit kako to radi pa ako nesto ne bude jasno eto mene opet ![]() Dodato: Evo samo da javim, probao sam sinoc kombinaciju koju ste mi preporucili i to je to, tek sam sinoc u biti skuzio da je meni bilo namjesteno na AUX1/MONO, uglavnom sad kad sam spojio 4 kutije, stavio na L/R, kontrola preko ST, sve super, fino se cuje, ne mucim muku ![]() Promijenjeno od efendija80 (22.01.2011 u 14:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|