Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 19.01.2011, 21:47   #1
mojjmbg
Drugar foruma

mojjmbg's Avatar

Registrovan/a dana: 10.07.2008
Mjesto: Zagreb ali orginalno korjenima iz Pirota
Godina: 47
Downloads: 140
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 18 puta u 17 Postova
Instrumenti: Korg Pa 500 , Tama imperial 9 elemenata, Fender Strat sss 68g...
mojjmbg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mojjmbg pošalji poruku preko MSN messengera mojjmbg pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

ostavi sve na L&R znaci lijevu kutiju u L desnu kutiju u R i... dakle samo po jedan kabel u kutiju iz miksera a onda iz kutije u kutiju i tako lijevo i desno i dobices da ce sve 4 kutije raditi na 4 ohma...........i iskoristit ces maximalnu snagu mixera; tako ja koristim 4 kutije.. to je moja preporuka...
mojjmbg je offline   Reply With Quote
Star 19.01.2011, 21:58   #2
efendija80
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.11.2010
Mjesto: Split
Downloads: 464
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
efendija80 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Dakle na ovaj nacin iskoristim cijelu snagu miksera, to je ono sto mi i treba s obzirom na recimo konkretan prostor, a daj mi reci kad stoji na opciji L/R, sa kojim klizacima pojacavam ili smanjivam lijevu a s kojim desnu stranu? Od kolege bravo9 sam skuzio kako reguliram ako je na opciji aux1/mono i aux1/aux2, al sto je sa ovom prvom, kakovu ulogu imaju klizaci AUX1 (pretpostavljam sve je na njemu izgleda u tom slucaju), koja je uloga klizaca AUX2 te zadnjeg ST?
efendija80 je offline   Reply With Quote
Star 19.01.2011, 23:02   #3
mojjmbg
Drugar foruma

mojjmbg's Avatar

Registrovan/a dana: 10.07.2008
Mjesto: Zagreb ali orginalno korjenima iz Pirota
Godina: 47
Downloads: 140
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 18 puta u 17 Postova
Instrumenti: Korg Pa 500 , Tama imperial 9 elemenata, Fender Strat sss 68g...
mojjmbg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mojjmbg pošalji poruku preko MSN messengera mojjmbg pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

sve je na st... znaci pojacavas sa st i jednu i drugt jer taj st je u biti stereo. kuzis?

Promijenjeno od mojjmbg (19.01.2011 u 23:03 sati)
mojjmbg je offline   Reply With Quote
Star 20.01.2011, 12:30   #4
efendija80
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.11.2010
Mjesto: Split
Downloads: 464
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
efendija80 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Aha, e sad mi je jasno, evo trenutno danas necu moci to probati, ali sutra cu sve vidjeti na licu mjesta. Dakle pri ovoj opciji klizaci na AUX1 i AUX2 nemaju funkciju, a isto tako opcije po kanalima, takodjer aux1 i aux2 nemaju dakle funkciju kad je stavljeno na L/R?
Puno vam hvala na pomoci, sutra cu vidit kako to radi pa ako nesto ne bude jasno eto mene opet
Dodato:
Evo samo da javim, probao sam sinoc kombinaciju koju ste mi preporucili i to je to, tek sam sinoc u biti skuzio da je meni bilo namjesteno na AUX1/MONO, uglavnom sad kad sam spojio 4 kutije, stavio na L/R, kontrola preko ST, sve super, fino se cuje, ne mucim muku Hvala svima na pomoci i razjasnjenjima

Promijenjeno od efendija80 (22.01.2011 u 14:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
efendija80 je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 05:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije