|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.10.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]() Citat:
O klavijaturama ne želim više govoriti, jer i dalje stojim iza onoga što sam rekao, prilično skupe igračke koje i sam koristim jer su vreme i prostor u kome dišem takvi kakvi su, da mogu birati radio bih neke malo drugačije stvari. Neko ovo može nazvati prepotentnim stavim, ali to je što je i ne mogu misliti drugačije. Da i taj koji to pomisli plati samo reverb koliko je platio i Tyros 3, razmišljao bi isto kao i ja, tako da... Što se tiče mog stava, nekome se može svideti, nekome ne, kao i lubenica, banana, ili paškanat, ne bih u to ulazio. Ko želi moj savet, može ga dobiti bilo kada, ali kada budem primetio da i sam mogu dobiti savet od nekoga ovde, bez problema ću ga zatražiti. Da se neko ne bi našao uvređen, ovo nije ništa lično i ništa nekome posebno, već uopšte, ovde sam radi druženja i pomoći ako ikako mogu da pomognem, a kome smeta moje znanje i sposobnosti, veoma mi je žao, ali ne mogu glumiti neznalicu da bi pojedini bili zadovoljni kako smo svi isti. Molim Vas da mi ne trujete temu, ipak je ovo mesto gde ćemo komentarisati moj rad i upućivati meni kritike, kako dobre, tako i loše, pa bih Vas molio da ne ulazimo u toliku intimu o tome ko je kakav, daleko bi otišlo, a ovo nije mesto za to. Pozdrav... Promijenjeno od alfaholic (17.01.2011 u 23:52 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
@alfaholic
Stvarno je produkcija ok,reci,muzika...sve je skockano onako kako i treba za ovaj stil muzike.Bubanj,gitara(solo i rifovi)su legli ko*dupe na nosu) ![]() p.s ovo bi opasno leglo Aci lukasu ili Dzaji amadeus
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala, sve sam ja svirao, aranžman je moj...
U suštini, ovo je DEMO snimak kako i piše, nije gotova kompozicija, samo ideja o tome kako bi moglo da izgleda na kraju, fali tu dosta toga i mnogo je grešaka i propusta, ali kako rekoh, za informaciju je dovoljno... Pa ne znam, često se greši koja je pesma za koga, realno i moje je mišljenje slično Vašem, ali iznenadili bi se ponekad kad Vam pevači kaži da ste ih promašili, ili kad Vam kažu šta bi oni ustvari... Promijenjeno od alfaholic (18.01.2011 u 02:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Da li je ovo glas pevaca koji treba da otpeva pesmu ili samo pilot snimak?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
To je pilot, da... Momak koji peva mi piše tekstove, napisao je i ovaj između ostalog.
Inače, on nije pevač, zapravo ne onaj koji od toga živi i koji je ikada imao nastup, sve sa čim je rođen se i čuje na snimku, nikada nigde nije pevao, nikada nije imao nijednu svirku, ništa od njegovog umeća nije došlo od vežbanja i prakse, prilično verujem u njega kao rođenog umetnika. Trenutno mu spremamo album... Promijenjeno od alfaholic (18.01.2011 u 02:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Onaj ko zna i ko je rodjen za nesto ne treba mu puno da vjezba ili da ide po kafanama i opet zna...Svaka cast obojici mozete biti primjer mnogima ovdje....Sa postovanjem i respektom pozdrav..
Zeljko |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |