|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Hm, ne bi ja tek tako okarakterisao Betu 54... Nazalost, nisam imao prilike da je cujem, ali je to koncepcijski totalno drugaciji mikrofon od modela koje sam cuo (WH10, WH20, WH30) i koji mi se nisu dopali. Cak sam WH10 bacao od zemlju koliko me iznervirao i "davio", strasno... E sad, WH ne bi preporucio nikad, meni to nikako ne radi. Najobicniji c555 AKG zvuci mnooogo bolje a kamo li c520 na kome sam pevao unazad skoro 2 godine i koji radi savrseno. Sad sam na Beti 87a i mogu vam reci da c520 nista gore ne zvuci a pilot je i uz to 3 puta jeftiniji...
![]() Ako treba da biram, u toj klasi gde su WH i c520, izabrao bi uvek AKG ali da mogu da si priustim, brzo bi zaboravio c520 i uzeo Betu 54. Ljudi, ne kosta on toliko tek tako. ![]() E, sad, ima ljudi kojima vise odgovara WH, ako je tako, postujem.Ali, prvo da se proba i to ne na "jen' dva" nego par svirke pa vidis sta je i kako je. Ja sam uvek pre za AKG u ovoj klasi, piloti rade savrseno a nisu skupi. Pozzz
Sledeći član vam se zahvalio Beethoven za ovaj koristan post: | matrix_mo (17.01.2011) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: Pozarevac
Godina: 52
Downloads: 981
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika ,Pa3x ,Le...
Interesi: Arheologija,Stari novac
![]() |
![]()
ja koristim Shure wh30 i sa njim sam prezadovoljan imam i akg c410, c420 i The bone od Thommann hc444...po meni svi priblizno isto rade i pitanje je samo tvoje boje glasa i tvog ukusa....isprobaj na svirci uzivo pa sam odluci...
Pozdrav Zoran |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dallape za ovaj koristan post: | matrix_mo (17.01.2011) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.11.2005
Downloads: 2345
Uploads: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Da li je neko probao AKG HC 577 L?Imam ponudu da kupim ovaj mikrofon povoljno.Trenutno koristim C420L i zadovoljan sam ali naravno svi uvek hocemo bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.04.2009
Mjesto: Mostar
Godina: 39
Downloads: 108
Rekao HVALA: 132
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Motif XS7, Fantom G6, Korg TR61
![]() |
![]()
ljudi hvala vam, izgleda da ću najprije onda uzet AKG C520, jer je najbolji omjer (kako sam shvatio) cijene i kvalitete... mada bi bilo najbolje sve to isprobat na jednoj-dvi svirci... al nije ni to uvijek moguće...
ma nešto ćemo skontat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
@banex
Na AKG sajtu nigde ne pise da je ovaj pilot namenjen vokalima. Ovo pise: Broadcast applications Lectern Recording Theater Sto u prevodu znaci: glumci, voditelji, predavaci... Mislio sam da ce ovaj mikrofon biti vodja cele AKG serije pilota za pevanje ali sam se prevario. Za sada je c520 najbolji vokalni pilot kod AKG-a. Mislim da o HC577L ne treba da razmisljas ako ti treba za vokal. Pozzz
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.11.2005
Downloads: 2345
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Da treba mi za vokal i interesuje me da li ima razlike izmedju C420 i C520?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|