|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#10 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@Beethoven
Nisam sebe prepoznao u toj prici o starijim kolegama pa se opet necu naljutiti iako mi se cini da se istices na taj nacin sto unizavas druge,sto praznom retorikom,sto informacijama koje su svima dostupne preko interneta a u koje bezrezervno verujes.Uostalom stariji sam od tebe samo pet godina ali mi to ne smeta da te upitam za misljenje i pazljivo saslusam sta imas da kazes i jos pazljivije odmerim da li da te poslusam ili ne.Samim tim ti ukazujem postovanje kao sebi ravnom kolegi u svakom smislu te reci,ne razmisljajuci o tome da li ti to zasluzujes ili ne.O svom ulaganju u opremu cu ukratko-do pre dve godine,kad se moja supruga zaposlila,muzika mi je bila jedini izvor prihoda unazad 15-tak godina.Prve svoje tezge sam svirao na tudjim instrumentima i opremi a u medjuvremenu sam promenio 4-5 harmonika,isto toliko klavijatura i arangera,3-4 para zvucnika i 3-4 miksera,sitan inventar da ne pominjem.Uzgred,moja deca verovatno nikada nece videti more.Ne spadam u grupu muzicara kojima je svejedno da li sviraju partizanima,cetnicima ili svabama,izuzetak je kad moram,a kod mene "moram" znaci da nema ni dinara u kuci,ni za hleba. Razloga zbog kojih dobri muzicari u mom kraju nemaju posla ima vise,a najvazniji je taj sto nisu hteli da se poklone ovom sljamu od muzicke industrije-neki ce to prosto prevesti "nisu ucili nove pesme".Slabiji muzicari su svoje nedostatke nastojali da otklone dobrom opremom ili obezbedjivanjem posla ali su se uvek oslanjali na dobre muzicare bez kojih nisu mogli sve do masovne upotrebe arangera.Ko se od boljih muzicara nije razumeo bar malcice u ovu "novu tehnologiju" morao je da ispadne iz igre ili apsolutno zavisi od izvesne "fabrike midi fajlova" koja igra veliku ulogu u kreiranju nase muzicke scene,hteli mi to da priznamo ili ne. Evo ovako izgleda nasa muzicka scena u mom kraju sa moje tacke gledista! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
izgleda, kako, nam, scena |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|